Mirjana Hrga svoje je utočište pronašla na Lošinju gdje sa suprugom Stašom Stefanovićem bavi ugostiteljstvom. Bivša televizijska voditeljica ovih se dana vratila u Zagreb pa je dojmove o gradu, u kojem je i započela svoju uspješnu novinarsku karijeru, podijelila na svojim društvenim mrežama.

'Kroz prozor se ne vidi Orfej. Sisi se sakrila pod krevet. Prije toga je ugrizla veterinara. Divljakuše u 'civilizaciji'. Kaj ćemo sad?', napisala je u najnovijoj Facebook objavi.

Bivša novinarka, koja je do početka siječnja 2020. godine bila savjetnica predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, proteklo je vrijeme provela na Lošinju. Sa samim početkom pandemije koronavirusa otišla je uživati na more, a ondje je ostala sve do sada. Životu u Zagrebu nije joj nedostajao. Štoviše, opisala je trenutnu situaciju kao zatvor.

'Provela prvi dan u Zagrebu otkako je ovaj nesretni virus tema. Ljudi su nervozni, uplašeni, što od virusa, što od dana koji dolaze. Zagreb je bitno drugačiji od onoga što sam ostavila. Puno nervozniji, kao da ne živi nego iščekuje.

Mirjana Hrga živi u Osoru
Facebook 

Ukratko, čini mi se da postaje besmislen kao mjesto življenja. Nakon više od 8 mjeseci života na otoku, u istoj državi, mogu samo reći da nije ni približno isto u smislu kvalitete življenja. Ovo je zatvor', opisala je Mirjana.

U jednoj od objava na Facebooku priznala je kako joj sadašnji život lošinjske poduzetnice više paše nego onaj zagrebački gdje je obavljala posao savjetnice predsjednice Republike Hrvatske, a prije toga informativne novinarke.

Mirjana Hrga u ljubavnoj je vezi sa Stašom Stefanovićem
Story 

'Prokletstvo je pamtiti i znati. Čitam povremeno, u ovo mrklo doba noći portale. Spominju se neke osobe koje znam od trenutka kada ni sami sebe nisu bili svjesni. Ne podcjenjujem, ali procjenjujem. S obzirom na start, nema šanse da su pokrpali rupe. Sada postaju faktori. Nikada nisam bila sigurnija u svoju odluku da se okrenem sebi i svom dvorištu. Švicarski sir za njihovo je stanje kompaktna masa', poručila je.