Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIRJANA HRGA ZA STORY PROGOVORILA O SAMOZATAJNOM SUPRUGU: 'Divim se njegovoj...'

Autor Antonija Nazor

Mirjana Hrga u intervjuu za magazin Story progovorila je o suprugu.

 Mirjana Hrga i Staša Stefanović Izvor: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Više od deset godina prošlo je otkako je Mirjana Hrga dala intervju za Story. Kako se ono kaže˝- dogodio se život, a ‘vrime pobiglo’. A jedna od naših najkompletnijih novinarki uvijek je zahvalan sugovornik.

Ekskluzivno za Story poslala je fotografije idiličnih trenutaka u Osoru, svom raju na Cresu, gdje je otvorila restoran. I to nakon bogatog novinarskog, voditeljskog i uzbudljivog staža ratne reporterke, među ostalim, i na Bliskom istoku.

 Mirjana Hrga je otvorila restoran Izvor: Privatni album

Jednostavno - karizmatična Mirjana živi po svome. Ribari, pere čaše u konobi, diše punim plućima sa suprugom Stašom Stefanovićem i ne boji se reći što misli jer, kako tvrdi: 'Mora da je bijedan osjećaj biti ulizica.'

'Staša je divan suprug', kratko je komentirala. Upitali smo je što on kaže na njezinu ugostiteljsku karijeru. 'Uglavnom ga zabavlja i pita se dokle će me to držati', rekla je kroz smijeh.

Povezane vijesti

 Mirjana Hrga stanuje na Cresu Izvor: Privatni album

Rekla nam je i što ju je privuklo kod supruga. 'Divim se njegovoj lakoći življenja. On je jedna od najradosnijih osoba koju sam ikada upoznala. Ni od čega ne pravi dramu, a sve rješava s lakoćom. Skijamo, uživamo na svom brodu, u druženjima s prijateljima… Što bih više mogla poželjeti', dodala je.

Otkrila je i čemu se veseli u 50-ima. 'Želim ovo što sam stvorila prepustiti mlađima, da svojom mladenačkom energijom i idejama nastave tu sjajnu priču, u kojoj će uživati i oni i gosti, a ja da plovim. Želim što više ploviti. To je moj san, a san te uvijek odvede tamo gdje trebaš biti', zaključila je Mirjana Hrga.

 Mirjana Hrga sa suprugom Stašom Stefanovićem Izvor: Sandra Šimunović/PIXSELL

Otkrila je i kako provodi dane. 'Često idem u pidžami u dućan, popijem piće s ekipom, pravim im društvo dok love ribu. Stalno sam vani. I po suncu i po kiši. Tu su i moji prijatelji, kuhari Nikola i Boris, teški zafrkanti. Oni pričaju o hrani, a ja se zabavljam. Mlada ekipa. Zanimljivo, nijedan nije s Lošinja, ali obojica su izabrali taj otok kao i ja. Mladi ljudi, ali jednostavno ne žele živjeti u velikim gradovima. Tu su more, životinje, mali, ali probrani krug ljudi. Divno je', zaklkučila je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image