Sinoć je Hrvatska nogometna reprezentacija ostala bez mogućnosti da se bori za zlato u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru nakon što je od Argentine izgubila 3-0.

Čini se da su nam Argentinci odlučili vratiti istom mjerom, i to doslovno, jer, prisjetimo se, rezultat je bio isti kao i 2018. godine na Svjetskom u Rusiji samo što je tada bio u našu korist.

Hrvatska je izgubila od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva
Profimedia 

Fotografije naših rastuženih nogometaša već su obišle svijet, a čestitke stižu sa svih strana jer smo najmanja zemlja s ovakvim sportskim uspjesima.

Messi i njegova Argentina tako su stigli do finala, a to je ujedno i posljednja šansa za naslov prvaka za jednog od najboljih nogometaša svih vremena. Naime, i sam je službeno potvrdio da je to posljednje Svjetsko prvenstvo na kojem se pojavljuje.

Kada je sudac označio kraj utakmice, Argentinci su krenuli sa svojim slavljem, dok su Vatreni utučeni posjedali po travnjaku. Jedna fotografija posebno je ukrala pažnju javnosti - na njoj se vide argentinski nogometaši kako slave na okupu, a branič Juan Foyth tješi Brunu Petkovića.

Fotografiju pogledajte OVDJE.

Inače, riječ je o 24-godišnjem igraču Villarreala koji je prvi put za argentinsku reprezentaciju zaigrao 2018. godine u tekmi protiv Mexica. Tada je Argentina pobijedila 2-0, a on je dobio titulu čovjeka utakmice.

Od 2019. je godine u braku s Arianom Alonso, upoznali su se 2014. godine, a sudbonosno 'da' izgovorili su u rodnom gradu La Plati. Zajedno su dobili sina Noaha.

Inače, Ariana ja Instagramu broji nešto više od 35 tisuća pratitelja, a nije tipična žena nogometaša. Ne viđamo je često u javnosti, a na Instagramu nije podijelila ništa na račun pobjede nad Hrvatskom.

Najčešće objavljuje obiteljske fotografije, a o njezinom životu nije poznato mnogo detalja.