Jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, neko je vrijeme uživala na putovanju iz snova.

Naime, zajedno sa svojim suprugom Krešimirom i dvije kćeri, Mateom i Mijom, najprije je nekoliko dana uživala u egzotičnim Maldivima, nakon čega su zajedno otputovali u Dubai.

Ipak, njezin je odmor došao kraju, a ona se vratila natrag na posao.

'Mislima još na godišnjem. Kažu da godišnji najviše treba onima koji su se tek vratili s godišnjeg i moram reći da se u potpunosti slažem. A vi, jeste li još na godišnjima, skijanju ili ste na poslu?', napisala je Mirjana uz fotografije iz Abu Dhabija.

Kao i svi koji posjećuju prekrasan Sheikh Zayed Grand Mosque, pozirala je u posebnom izdanju, a mnoge je pratitelje najviše zaintrigirala jedna fotografija na kojoj se odlučila fotografirati u 'Hurem izdanju'.

'Bravo Hurem', 'Ako te vidi Sulejman Veličanstveni...', 'Divna si, Mirjana', 'Čuvaj se, tamo vole prelijepe plavuše bijele puti', pisali su joj u komentarima.

Mirjana Mikulec pozirala kao Hurem
Instagram 

A da Mikulec voli putovati, otkrila je ranije za Story. 'Putovanja su mi velik izvor inspiracije, a kako vrijeme odmiče, postala su i način života. Na njima se opuštam, praznim, obnavljam i nadahnjujem. Mnogo sam naučila upoznavajući različite ljude, kulture i krajeve', ispričala je.