Splitska glumica i pjevačica Ana Uršula Najev već je nekoliko tjedana česta tema pisanja domaćih medija. Razlog - navodna afera s glumcem Momčilom Otaševićem koju je kasnije i opovrgnula.

'Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević zajedno glume u seriji 'Kumovi'
youtube/screenshot 

Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez ikakvog potkrijepljena, dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuje me se nazvati razaračicom obitelji i braka', komentirala je između ostalog za Slobodnu Dalmaciju.

A prije nekoliko dana, Ana je održala koncert na Korčuli nakon kojega je podijelila dijelove atmosfere. Mogli smo vidjeti da je nastupila u uskoj, smeđoj haljini, kao i da je u publici dio bivši čelnik SDP-a, Davor Bernardić. I on je na svom Instagramu podijelio njezin videozapis na kojemu je pjevala Oliveru pjesmu 'Stine'.

Sada je na svojim Instagram Storyjima objavila fotografije s predstave u veoma efektnom kostimu. Šljokičasti bodi s resicama pokazao je njezinu savršenu figuru, a svoju je bujnu kosu stilizirala u lokne. Od make-upa, lice je najviše istaknula crvenim ružem, a pozvala je svoje pratitelje na gledanje cabareta 'Splićanke'. 

Ana Uršula Najev u šljokičastom kostimu
Instagram 

Inače, Ana se nedavno vratila iz Brazila gdje je provodila vrijeme s majkom i polusestrom. Čim je stigla u Hrvatsku, odmah se 'bacila' na projekte - kako glazbene, tako glumačke.