Komentari na pobjedu jednog on najkontroverznijih hrvatskih bendova, Leta 3, na ovogodišnjoj Dori ne prestaju. I dok neki smatraju da je upravo ovako nešto trebalo Hrvatskoj da se konačno probije na neke bolje pozicije na Eurosongu gdje godinama postižemo zaista porazne rezultate, drugi se zgražaju nad pjesmom i nad izvedbom.

Oglasila se i bivša urednica zabavnog programa na HTV-u, Ksenija Urličić, koja je već prije natjecanja predvidjela da će Let 3 pobijediti na Dori, no otvoreno je rekla da joj se baš ne sviđaju.

Ksenija Urličić o pobjedi Leta 3
Luka Stanzl/PIXSELL 

‘Mislim da su previše ekscesni, da idu na provokaciju pod svaku cijenu, što nije dobro’, rekla je za Jutarnji list.

Gotovo je! Neka nam dragi Bog pomogne’, komentirala je nakon proglašenja pobjednika, a zatim dodala: ‘A imali smo Eni, Detour, Splitterse…’

Na Ksenijine komentare osvrnuli su se Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3.

Izgleda da je to zbog guzice, znači da mozak radi jer reagira na guzicu. Inače, kaže se da noge smrde jer rastu iz guzice, ali nekom noge smrde jer rastu iz mozga’, rekao je Mrle za Dnevnik Nove TV.

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja odgovorili Kseniji Urličić
Goran Kovačić 

'Neki dan je govorila da bi bilo dobro da idemo, valjda je malo zaboravila terapiju ili nešto pobrkala’, dodao je Prlja.

Komentirali su tom prilikom i moguće diskvalifikacije te istaknuli da se toga ne boje.

'Tamo ćemo se malo raspojasati. Znam da i Doru prati cijeli Eurosong i da je nešto trebalo biti diskvalificirano, već bi se dogodilo i ne bi prošlo, očito nije ništa opasno, čak mislim da ćemo se još raspojasati kako to znam’, zaključio je Mrle.