Sinoć se u splitskom restoranu Adriatic na Sustipanu održala proslava krštenja malene Albe, kćeri Hane Huljić i Petra Graše.

Na proslavi su se uz obitelj pojavili i brojni poznati Hrvati, a na društvenim su mrežama mnogi od njih objavili i djeliće atmosfere. To je učinio i slovenski chef Tomaž Kavčić, koji je pozirao sa Šimom Podujom, Dinom Rađom i pjevačicom Domenicom Žuvelom. Njih su troje prijatelja ujedno i Grašini vjenčani kumovi, dok je Domenica bila Hanina pa su taj trenutak posebno zabilježili fotografijom s obzirom na to da je jučer bila i prva godišnjica Grašinog i Haninog braka

Tomaž Kavčić objavio fotografiju s proslave krštenja Albe Grašo
Instagram 

Upravo je i mlada glazbenica otkrila kako je bilo na zabavi.

Na svom je profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala s Hanom i njihove dvije prijateljice. U opis je stavila srce, a u komentarima dobila brojke divne poruke pratitelja.

'Bože lijepih žena', 'Ljepotice sve od reda', 'Hrvatske ljepotice', glasili su samo neki od njih.

Inače, Domenica prijateljstvo s Hanom njeguje već godinama, a o tome je jednom progovorila i za Story. 

'Općenito, jako smo slične, imamo slične poglede na život, pratimo se i podržavamo doslovno od prvog dana kad smo se upoznale. Voljela bih da svi imaju Hanu u svom životu. Za mene je, osim moje najbolje prijateljice, najtalentiranija i najempatičnija osoba koju sam upoznala, a svojom pojavom inspirira apsolutno sve oko sebe', rekla je pjevačica.