Nadolazeću nedjelju na Novoj TV započinje show 'Ples sa zvijezdama', a 13 će parova stati na plesni podij i započeti svoju plesnu avanturu.

Kao i prošle sezone, i ove će publiku zabavljati četveročlani žiri koji čine Franka Batelić, Igor Barberić, Marko Ciboci i Larisa Lipovac Navojec. Mi smo kratko popričali upravo s Larisom koja jedva čeka započeti novu avanturu pred kamerama.

'Uzbuđenje mi je čak i veće nego prošle sezone. Malo manje poznajem kandidate koji su ove godine ovdje, ali s obzirom na prošlogodišnje iskustvo, mislim da će biti mnogo pozitivnih iznenađenja', rekla je Larisa za Story.hr pa dodala da će joj žiriranje biti pravi odmor nedjeljom od njezinih obaveza. Također, otkrila nam je da se nedavno vratila s odmora, ali ne iz tropskih i vrućih krajeva u koje su brojni poznati Hrvati otputovali. 

'Bila sam na skijanju u Obertauernu gdje sam otišla s partnerom i djetetom tjedan dana te smo zaista uživali i odmorili se. Ja se boardam i moram priznati da sam jako dobra u tome', rekla nam je pa se osvrnula na svoje trenutno obaveze i angažmane. 

'Privatno se jako puno toga događa, radim u svojoj Tali, na novoj autorskoj predstavi koja izlazi krajem travnja pa na nekim svojim projektima, s klincima jako puno posjećujem festivale i natjecanja. U svakom slučaju, nema mira', dodala je.

Inače, ove je godine u siječnju Larisa proslavila 46. rođendan i to s prijateljicama u Rimu. Tada s njom nije bio njezin partner, a kako je i sama jednom prilikom rekla, ne ide s njome često na događanja. Riječ je o šest godina mlađem DJ-u Hrvoju Jelinčiću. 

'Dosta ga je teško nagovoriti da dođe sa mnom na evente, ali evo danas je na poslu pa nije mogao doći, ali on prati sva moja događanja i projekte. Moram reći da imam stvarno jako dobrog partnera uz sebe, prikloni se svim mojim željama i mojim poslovnim obavezama i planovima. Jako mi znači njegova podrška i bez njega to ne bi bilo to', rekla nam je kad smo je susreli krajem prošle godine na proslavi 20. rođendana magazina Elle.

Često se komentira i njezin odličan odnos s bivšim suprugom glumcem Goranom Navojcem s kojim ima sina Grgura, a jednom nam je ranije otkrila zašto je zadržala njegovo prezime.

'Dvije su stvari. Prvo, kad imaš dijete s čovjekom s kojim si bio dobar dio života. Ipak smo mi bili 13 godina zajedno. Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno. Druga stvar je što smo Goran i ja uvijek bili jako dobri prijatelji i puno prije nego što smo započeli vezu. Tako da je meni jednostavno nezamislivo da nemam njega tu s lijeve i desne strane. Vjerojatno tako i on mene, za poslove i neke životne savjete. Nije sve samo vezano za dijete. Poklopilo se i to da smo si našli dobre partnere i da smo svi zajedno super. Svi zajedno imamo Grgura, zajedno radimo na tome da je obitelj tu na prvom mjestu.Ne vidim smisao u micanju Goranovog prezimena jer mi se dijete preziva Navojec, ja već dugo vremena oba prezimena koristim. Ne osjećam još potrebu nešto micati’, ispričala je za Story.hr Larisa.

Više fotografija Larise i njezinog ljubavnog partnera Hrvoja, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Larisa Lipovac Navojec u vezi je sa šest godina mlađim Hrvojem Jelinčićem