Domaći nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana Ćaleta-Car čekaju svoje drugo dijete.

Vijest je ona objavila na svom Instagramu uz video na kojemu je pokazala već poveći trudnički trbuščić. 'Velika sreća dolazi', napisala je Adriana uz objavu ispod koje je dobila mnoštvo čestitki i pozitivnih komentara.

Inače, par zajedno ima sina Maura koji je na svijet došao u kolovozu 2021. godine, a sudbonosno su 'da' izgovorili u lipnju 2022. godine u Dubrovniku. Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin, a mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo.

Podsjetimo se, Adriana je na svojoj drugoj vjenčanoj ceremoniji zablistala u haljini domaće dizajnerice Matije Vuice, a koja je bila ukrašena kristalima, bogatim volanima kao i korzetom. Imala je i dugačak šlep koji se vukao po podu, a iako se mnogima haljina svidjela, nedavno su je neki proglasili najružnijom vjenčanicom s vjenčanja nekog nogometaša.

Duje i Adriana Ćaleta-Car vjenčali su se dva puta
Pixsell/Grgo Jelavić 

Nakon bajkovitog vjenčanja, otputovali su na medeni mjesec u New York. Ipak, prije velikog vjenčanja, par je vjenčao i uz najužu obitelj i prijatelje, također u Dubrovniku, u svibnju 2021. godine, tri mjeseca nakon što su se zaručili.

Više fotografija divnog para, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Adriana Ćaleta-Car često dijeli fotografije s mužem Dujom Ćaleta-Carom i sinom Maurom.