Domaća glumica Marijana Mikulić na svom Instagramu često pokazuje članove svoje obitelji, a nedavno je povodom Dana očeva posvetila objavu svom tati.

'Ćaće moj dobri, da si mi živ i zdrav. Da uvijek imaš posla jer ti ležati ne znaš i ne voliš. Ali da naučiš i odmoriti negdje. Vrijeme je, a i zaslužio si. Sretan ti Dan očeva. Ljubimo te i grlimo tvoji mi', napisala je glumica uz fotografije iz djetinjstva.

Inače, upravo je nedavno Mare pokazala svog oca koji joj je pomagao u gradnji kuće. Naime, već neko vrijeme Marijana renovira kuću koju je kupila sa suprugom Josipom, a nedavno se požalila da radovi idu puno sporije od planiranog. 'Do grla u kući koja će se završiti valjda u idućem stoljeću. Sto dodatnih radova pa samim time i troškova, mimo svega što smo računali i što nismo’, napisala je u ranijoj objavi.

Potom je pokazala da se radovima priključio i njezin otac kojemu je posvetila posebnu objavu.

'Kada on prevali stotine kilometara po nevremenu da bi došao na dva dana napraviti što treba. Jedan je ćaća', napisala je Marijana uz fotografiju oca.

Otac Marijane Mikulić joj pomaže u gradnji kuće
Instagram 

Inače, prije nekoliko dna se Marijana javno osvrnula na novu odluku Vlade. 'Dok političari imaju period privikavanja nakon svog preteškog gubitka pozicije, smatraju da roditeljima njegovateljima taj period nije potreban. 'Neš ti, umrlo im dijete, odmah na biro. Dosta je bilo ležanja!', tako misle naši vrli Andrej Plenković i ekipa.

Nema dovoljno odgovarajućih institucija koje bi skrbile o djeci s raznim teškoćama. Prisiljeni s crkavicom od naknade godinama biti izvan radnog odnosa kako bi mogli skrbiti o djetetu. Nisu dovoljno poniženi od strane sustava. Pa 'ajmo ih nagaziti još malo', napisala je Marijana.

Marijana Mikulić nezadovoljna odlukom Vlade
Instagram 

Marijana Mikulić nezadovoljna odlukom Vlade
Instagram 

Inače, u prosincu prošle godine Marijana se pojavila na Markovom trgu u Zagrebu na prosvjedu roditelja s djecom s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u organizaciji Udruge Sjena.

Roditelji su od resornog ministarstva i Vlade tada tražili poboljšanje skrbi i veća prava te su još jednom zatražili donošenje Zakona o inkluzivnom dodatku i Zakona o osobnoj asistenciji te žurno osiguranje pomoći i podrške roditeljima djece s teškoćama u razvoju.