Naš slavni tenisač Marin Čilić uživa u obiteljskoj idili sa suprugom Kristinom i njihova dva sina, Baldom i Vitom, a povremeno pokoji privatni trenutak podijeli i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Podsjećamo, Marina i Kristinu spojio je upravo tenis, upoznali su se 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

Marin Čilić i Kristina Čilić uživaju u obiteljskoj idili
Vedran Tolić 

Vjenčali su se 2018. u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin.

Supruga je Čiliću uvijek podrška na tribinama, no ne voli se eksponirati u javnosti pa ima privatni profil na Instagramu. Tenisač nerijetko objavljuje privatne fotografije i ističe koliko mu znači njegova obitelj.

Ovaj put je svojim fanovima otkrio da je sa suprugom i djecom otišao na putovanje, a iako zasad nije otkrio kamo su se uputili, objavio je dvije fotografije.

Prva je preslatka fotografija na kojoj njegova dva sinčića guraju kovčeg na kotačima, dok na drugoj vidimo Marina i Kristinu s djecom u dizalu.

‘Dečki, povedite nas’, poručio je uz fotografije.

Inače, ovo nije Vitino i Baldovo prvo putovanje. Par ih je u studenom prošle godine poveo na Maldive, a i otamo je podijelio lijepu obiteljsku fotografiju.

Marin Čilić i Kristina Čilić sa sinovima na Maldivima
Instagram 

‘Naš prvi pravi odmor s njih dvojicom’, napisao je i dodao emotikon plavog srca. Na fotografiji vidimo obitelj u pravom ljetnom izdanju kako šeću bosonogi. Marin i dječaci nose kombinacije laganih košulja i hlača dok je mama Kristina zablistala u ljetnoj haljini žute boje.