Sinoć je u prekrasnom ambijentu zagrebačkog Hilton Conference & Event Centera održana modna revija domaćeg dizajnera Roberta Severa pod nazivom Vere Fabula za proljeće 2023. godine.

Modnu večer u suradnji s magazinom Story oplemenila su i brojna poznata lica, kako na pisti, tako u publici.

Jedna od onih koja je prošetala u novim modnim komadima poznatog dizajnera je i domaća glumica Ana BegićTahiri koja se na pisti pojavila prezentirajući dva izdanja. 

Ana Begić Tahiri nosila je reviju Roberta Severa
Robert Gašpert 

'Za mene je ovo bio glumački zadatak. Za prijatelja, jer uvijek smo tu jedno za drugo. On je imao viziju, ja sam rekla 'Može'. Prvo je bio jedan look u pitanju i kasnije je dodao drugi, rekla sam 'Može i taj' i evo što se dogodilo (smijeh). Imala sam i jako veliku podršku od profesionalne ekipe i drago mi je da sam bila dijelom svega ovoga', rekla je Ana za Story.hr.

Inače, Robert Sever i ona dugogodišnji su prijatelji, radio joj je vjenčanicu pa čak i bio u njezinom prisustvu kada je saznala da je trudna.

Ana Begić Tahiri nosila je reviju Roberta Severa
Robert Gašpert 

Mnogi su zaključili da Ana nikada nije izgledala bolje, a o tome je i sama nedavno progovorila na Instagramu.

'Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima', napisala je Ana.

Inače, prošle godine, za Story.hr govorila je i o problemima sa zdravljem koje je imala dulje vrijeme, ali se krajem 2022. godine vratila na svoj put.

Ana Begić Tahiri o gubitku kilograma
Instagram 

'Riječ je o hormonalnim problemima za koje ne znaš kako utječu na tebe. Na svakoga djeluju drugačije. Svoj problem nisam smatrala previše ozbiljnim jer sam mislila: 'Pa ljudi prolaze kroz takve užase i sada ću ja govoriti o poremećajima s hormonima'. Međutim, svoje zdravlje zaista moraš staviti na prvo mjesto i zabaviti se sa svakim zdravstvenim problemom', rekla je tom prilikom.

'Ne treba govoriti: 'A, Bože moj, to se događa svakome' ili 'A, Bože moj, pa svaka druga žena se s time nosi'. Mislila sam da će sve proći samo od sebe, ali morala sam se itekako pozabaviti sa sobom da bi se sve vratilo u normalu. Uzela sam zdravlje u svoje ruke i pronašla prirodniji put da riješim svoj problem jer su lijekovi jako loše na mene djelovali', otkrila nam je glumica tada.

Tko je sve bio na reviji Roberta Severa, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Poznati na modnoj reviji Roberta Severa