Bivša Miss Universe 2014. godine, Ivana Mišura Vlaović, i njezin suprug, nogometna legenda Goran Vlaović uživaju u obiteljskom životu, a ona ne skriva da je ponosna na njihove roditeljske vještine.

Da su njih dvoje u vezi, saznalo se u studenom 2018., a prvo dijete, kćerkica Vana, stigla im je tri godine kasnije, u veljači 2021. godine. Par se u kolovozu iste godine vjenčao u tajnosti.

Drugu kćerkicu, Kaju, dobili su u siječnju ove godine što je Ivanapotvrdila ekskluzivno za Story.

Goran Vlaović i Ivana Mišura Vlaović dobili su drugu kćer
Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive 

'Rodila sam jučer, 5. siječnja, tako da smo beba i ja još uvijek u Petrovoj bolnici. Sve je prošlo u redu, rodila sam prirodnim putem kao i našu prvu kćer Vanu. Oporavak odlično prolazi, super se osjećam. Naša druga djevojčica se zove Kaja i svi je doma nestrpljivo čekaju', ispričala nam je tad ona.

Sad je otkrila da se i ona i Goran, koji iz prethodnog braka s književnicom Milanom Vlaović ima troje djece, dvojicu sinova i kćer, odlično snalaze u ulozi roditelja.

‘Mislim da se odlično snalazim u ulozi majke, neću biti lažno skromna. To mi je najljepši osjećaj na svijetu, ujedno i najteži, ali evo sve ide kako treba’, rekla je za 24 sata.

Otkrila je i da je trenutno jako posvećena kćerkicama i obiteljskom životu te da rijetko izlazi.

‘Većinu vremena sam doma. Za sada mi je super, no sigurno ću se toga zasititi, zato i je porodiljni godinu dana’, rekla je.

Pohvalila je i svog supruga, Gorana.

On je isto, bez lažne skromnosti, najbolji tata na svijetu’, zaključila je.