Jedna od naših najuspješnijih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, nedavno je uživala s obitelji na Maldivima, a sada je proslavila i godišnjicu braka sa suprugom Krešimirom. Tom prigodom je podijelila i rijetke fotografije sa suprugom i njihovim dvjema kćerima – starijom Mateom i mlađom Mijom.

'Mi jurimo kroz godine (braka). Slavimo obiteljski, zajedno, onako kako mi to volimo. Sretna nam godišnjica' napisala je Mirjana na svom Instagramu.

Mirjana je s Krešimirom u braku 22 godine, a jednom prilikom smo s njom i razgovarali o tome kako izgleda njezin odnos sa suprugom.

'Znatno drukčije nego kada smo tek počeli hodati, ali svako vrijeme nosi svoje prednosti. Uživamo u zajedničkim trenucima, no kad imaš puno obaveza, vrijeme brzo prolazi. To najbolje vidimo na našim djevojčicama koje tako brzo rastu. Suprug Krešo i ja smo poduzetnici i znamo se još od školskih dana pa imamo međusobno puno razumijevanja i uvažavanja, a to je najvažnije u vezi. Zaista sam sretna što sve savršeno funkcionira', rekla je jednom prilikom za Story.

Dyson x Mirjana Mikulec
Robert Gašpert 

A da Mikulec voli putovati, otkrila je ranije za Story. 'Putovanja su mi velik izvor inspiracije, a kako vrijeme odmiče, postala su i način života. Na njima se opuštam, praznim, obnavljam i nadahnjujem. Mnogo sam naučila upoznavajući različite ljude, kulture i krajeve', ispričala je.