Pjevačica i glumica Jennifer Lopez jedna je od najvećih zvijezda na planeti pa ne iznenađuje da njen svaki korak budno prate horde paparazza, a njen gotovo svaki korak se budno prati u medijima. No, u centru pozornosti se ne nalazi samo ona već i njeni najdraži i najbliži.

Da njenoj djeci svjetla reflektora nisu baš draga, otkrila je Jennifer u ranijem intervjuu te da su znali i direktno odbiti da ona ili njen suprug Ben Affleck idu nekamo s njima.

Djeca Jennifer Lopez ne vole izlaziti s njom i Benom Affleckom
Profimedia 

‘Rekli su mi:’Znaš kako je kad ti ideš, mama’. Povrijedilo me to, ali razumijem. Oni žele provoditi vrijeme sa svojim prijateljima bez da ih gledaju, prate i fotografiraju. To je tako. Nitko se ne žali, ali to je tako’, ispričala je Jennifer.

Čini se pak da je njena kći Emme ponešto popustljivija u ovome pa je se nerijetko može vidjeti u majčinom društvu na paparazzi fotografijama, no djevojčici to nije donijelo sreću.

Od malih nogu cijeli svijet prati odrastanje nje i njenog brata Maxa, a kako njega rijetko viđamo, Emme se morala sama suočiti s komentarima koji su često bili zaista ružni.

Kći Jennifer Lopez se rijetko smije
Profimedia 

Kritiziralo je se zbog njenog izgleda i dječačkog stila kojeg se godinama drži, nagađalo se oko toga je li transrodna, uspoređivali su je s majkom koja je poznata po svom atraktivnom izgledu, a da joj to nije lako padalo, svjedoče i brojne fotografije na kojima se Emme gotovo nikad ne smije.

Njen pak brat, Max, u javnosti se pojavljuje iznimno rijetko pa je za mnoge velika misterija. Ovih dana je Max napravio iznimku i s majkom i sestrom prošetao ulicama Los Angelesa gdje su fotografi jedva dočekali zabilježiti njegove novije fotografije.

Jennifer Lopez u javnosti sa sinom i kćeri
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, blizanci Emme i Max su nedavno navršili 15 godina, a pjevačica ih je dobila u braku s kolegom Marcom Anthonyjem s kojim je bila sedam godina, vjenčali su se 2004., a razveli 2011.

Iako Jennifer tvrdi da su njena djeca bliska s njenim novim suprugom Benom Affleckom i da u njemu vide očinsku figuru, ranije se puno pisalo da to u Maxovom slučaju baš i nije istina.

Naime, strani su mediji pisali da dječak ne voli Bena, a jedna fotografija je dala naslutiti da u tome ima istine. Jednom prilikom su njih dvojica snimljeni zajedno, a na fotografiji se vidi kako Ben grli dječaka, dok on ne uzvraća zagrljaj već jednostavno stoji i čeka da ga glumac pusti.

Max Muniz, sin Jennifer Lopez, navodno ne voli Bena Afflecka
Profimedia 

Maxu navodno jako smeta što njegova majka javno grli i ljubi svog supruga, a njenom je sinu navodno zbog toga neugodno.

‘J. Lo i Ben su se pozdravljali, a ona ga nije htjela pustiti da ode bez strastvenog poljupca. Vidjelo se da je Maxu bilo neugodno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobitel dok nisu prestali’, ispričao je izvor za National Enquirer.