Novak Đoković ovih je dana ponovno ispisao povijest tenisa. Naime, Đoković je pobjedom nad Casperom Ruudom u svom 34. finalu na Grand Slam turnirima došao do 23. Grand Slam naslova u karijeri.

Svoje oduševljenje time nije mogla skriti ni njegova supruga Jelena koja se povodom toga oglasila na svojim društvenim mrežama. '23', napisala je kratko Jelena u opisu objave.

Inače, Jeleni je na turniru društvo pravio ni manje ni više nego bivši američki nogometaš, Tom Brady. Jedan red ispod njih bila je i još jedna sportska veličina, naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.

Ipak, pažnju je ukrala interakcija između Jelene i Bradyja koji su zdušno navijali na meču. Twitter su preplavile njihove zajedničke fotografije, a mnogi su u komentarima i napaili Bradya zbog toga što je navodno varao bivšu suprugu, Gisele Bundchen.

Jelena Đoković, Tom Brady
JACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

'Jao otkud nje s njim, ne bi joj bila u koži', 'Jadna Jelena, sve će mu morati objasniti', 'Maknite ovu varalicu od Novakove supruge', 'Ljepotica i varalica', 'Jelena mora zabavljati ovog cijeli meč', 'Sigurno mu ništa nije jasno, jadna ona s njim', bili su tek neki od komentara na društvenim mrežama.