Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SANDRA PERKOVIĆ NE SRAMI SE OŽILJKA OD OPERACIJE KOJA JOJ JE SPASILA ŽIVOT: 'Toga dana sam se ponovno rodila'

Dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska te šesterostruka europska prvakinja u bacanju diska otkrila nam je prošle godine sve o ozbiljnoj bolesti koju je jedva preživjela.

 Sandra Perković je otkrila da nije zaručena Izvor: Robert Gašpert

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (33) dane provodi uživajući u ljepotama Jadrana. Fotografirala se na brodu u bijelom kupaćem kostimu, koji je otkrivao Sandrino isklesano tijelo, a pogled je pucao na more, šumu, kamen...

'Treba li vam vitamin more. Dođite po njega u Hrvatsku i uživajte na najboljem odmoru u životu. Zahvalit ćete mi kasnije', napisala je Sandra na društvenim mrežama i tako napravila dobru reklamu za našu obalu.

 Sandra Perković uživa na Jadranu Izvor: Facebook

Dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska te šesterostruka europska prvakinja u bacanju diska ne skriva ožiljak koji je nastao uslijed operacije koja joj je spasila život

 Sandra Perković pobijedila je sepsu
Sandra Perković pobijedila je sepsu
Izvor: Profimedia

Sandra je u prosincu 2008. počela dramatičnu bitku sa sepsom. Boljelo ju je u donjem dijelu trbuha, zbog čega je završila na hitnom prijemu.

'Prvotno su mislili da je riječ o crijevnoj virozi, no bolovi nisu prestajali ni nakon 6 dana pa sam opet završila na istom mjestu. Doktor Željko Lacković iz KBC Dubrava koji mi je pristupio u prolazu uspio je detektirati problem, a to je bila upala slijepog crijeva. No brzo je postalo jasno kako se slijepo crijevo odvojilo i rasprsnulo', ispričala je Sandra za Story prošle godine.

 Sandra Perković je najuspješnija domaća atletičarka Izvor: John Pavlish

Nakon operacije, kada više nije primala antibiotike putem infuzije, njezino se stanje naglo pogoršalo. U periodu između Božića i Sveta tri kralja bila je dva puta na hitnom prijemu i poslali su je kući. Treći put kada je došla, dr. Lacković je bio dežuran i on joj je spasio život.

 Sandra Perković o borbi sa sepsom za Story Izvor: Instagram

'On je shvatio da nešto ne funkcionira kako treba. U roku od pola sata okupio je tim koji me ponovno operirao', otkrila je Sandra i rekla kako su njezinoj mami Vesni rekli da ode kući i da se pomoli jer bi u sljedećih 72 sata mogla izgubiti kćer. Naime, bakterije koje su ostale nakon prve operacije počele su se brzinski širiti po njenom trbuhu, a Sandra je u dva tjedna izgubila trideset kilograma. '6. siječnja je dan kada sam se ponovno rodila', govorila nam je Sandra.

 Sandra Perković i Edis Elkašević Izvor: Instagram

Sandra je 10 godina u vezi s Edisom Elkasevićem (40), koji joj je ujedno i trener. Zaručili su se krajem prošle godine, a sretne vijesti atletičarka je podijelila na Novu godinu 2023. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image