Bivši nogometaš David Beckham, supruga Victoria Beckham te njihova djeca, sin Cruz i kći Harper Seven, nekoliko su dana uživali na ljetovanju u Hrvatskoj.

Tako su ih fotoreporteri ulovili u kupanju na otoku Lopudu, nedaleko luksuznog imanja Lopud 1483 gdje je nekada bio franjevački samostan. Ondje su odmarali i prošle godine. Beckham je veslao na SUP-u, a vožnju na električnoj dasci za surfanje, koja košta nekoliko tisuća eura, usavršavala su njegova djeca.

David Beckham s obitelji na Jadranu
Sanjin Strukić/PIXSELL 

David Beckham s obitelji na Jadranu
Instagram 

Inače, samostan u kojem i ove godine borave, obnovila je barunica Francesca von Habsburg, a ako je suditi prema informacijama sa službene stranice kompleksa, najam za 10 osoba po noći košta 15.000 eura, što je za 5000 eura više nego prošle godine, ali dakako, ovisi i o terminu u kojem je bukiran smještaj.

Sada je Victoria na svom Instagramu objavila i prve fotografije s odmora na našoj obali.

'Obiteljsko vrijeme je sve. Sretan vikend i poljupci od svih nas', napisala je modna dizajnerica uz prekrasne fotografije njezine obitelji. Ipak je najveću pažnju privukla prva fotografija iz albuma na kojemu ljubi svog supruga dok se u pozadini vidi bajkoviti zalazak sunca.

Inače, jučer se David Beckham pohvalio fotografijama s juga Italije pa se čini da je obitelj napustila Hrvatsku.

David Beckham na ljetovanju u Italiji
Instagram 

Ove godine su David i Victoria proslavili 24. godišnjicu braka koji mnogi smatraju jednim od najljepših u svijetu poznatih. Zajedno su dobili još dva sina, Romea i Brooklyna, ali ovoga puta nisu s njima stigli u Lijepu Našu.

Više fotografija s odmora obitelji Beckham u Hrvatskoj, pogledajte u našoj galeriji. 

Sanjin Strukic/PIXSELL David Beckham u Hrvatskoj je uživao na SUP-u s djecom; sinom Cruzom i kćeri Harper