Sinoć je izložba Nenada Sovilja u Klovićevim dvorima okupila brojne poznate, a među njima je bila i Mirela Holy. Bivša ministrica je pozirala u društvu svog partnera, fotografa Siniše Bužana. 51-godišnja političarka često je otvoreno govorila kako ju ne zanima brak te da ne želi djecu, a u Siniši je pronašla sve što je tražila te je on nikako ne sputava, kao ni obrnuto.

'Ljubav nema veze s papirom. Bitan je odnos između dvoje ljudi, razumijevanje i prijateljstvo. Mislim da ljudi od svojih partnera, općenito imaju nerealna očekivanja. Pojedinci žive u svijetu filmova pa takav scenariji priželjkuju i u stvarnom životu', kazala nam je jednom prilikom Mirela.

Mirela Holy
Neva Zganec/PIXSELL 

Holy je, kao i inače, odjenula crno dok je njezin partner ipak bio u nešto vedrijim tonovima.

'Ja sam uglavnom u crnom, a ljeti nosim bijelu odjeću. Sad na sebi imam svoju kreaciju. Ja sam je dizajnirala, a moja je krojačica sašila. Kad se rodi ideja, stavim je na papir i moje dizajniranje ide jako brzo. Na primjer, svidi mi se materijal i ja odmah krenem razmišljati što bih s njim mogla napraviti', rekla nam je nedavno Mirela koja voli podržati i domaće kreatore.

Mirela Holy i Siniša Bužan ne žele djecu
Robert Gašpert 

Bivša je ministrica nedavno privukla dosta pažnje zbog drastične promjene imidža, odnosno nikad duže kose. Ipak, to nije prvi put da je prošetala novi izgled, jer su je Storyjeve kamere u takvom izdanju uhvatile nekoliko puta. Holy je ispričala kako uvijek nosi perike te nam je otkrila koji je razlog tome.

'Ja uvijek nosim perike. I sad na sebi imam periku. Razlog tome je što mi je kosa tanka i masna i onda bih je morala prati svaki dan kako bih imala urednu i pristojnu firzuru. Meni se to ne da', kazala je.

Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Mirela Holy i Siniša Bužan u vezi su više od 20 godina