Za glumicu Nicole Kidman (56) ranije su govorili kako je jedna od najljepših žena u Hollywoodu. Ipak, zbog konstantnih odlazaka pod nož i pretjerivanja s estetskim zahvatima, i ona se unakazila.

Nicole Kidman je bila na botoksu
Profimedia 

Da ne nalikuje na sebe, uvjerili su se svi koji su je vidjeli na US Openu, gdje je bila sa suprugom Keithom Urbanom. Nije dugo trebalo da fotografije obiđu društvene mreže. Mnogi su isticali kako je nisu prepoznali i da ih je šokirala. 

Nicole Kidman
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Lice joj djeluje 'zaleđeno', a razlog je učestali odlazak na injekcije botoksa. Zbog toga je mnogi kritiziraju već neko vrijeme. Želi imati lice bez bora, a djelovati prirodno, što definitivno nije uspjela. Doduše, barem priznaje da odlazi na botoks, za razliku od mnogih slavnih koji to skrivaju i govore da je za mladolik izgled zaslužna genetika.

Nicole Kidman koristi botoks
Profimedia 

Što se tiče drugih korekcija, rekla je kako ih nije bilo. Prošle godine je pozirala za naslovnicu Vanity Faira. Naišla je na brojne kritike zbog korištenja Photoshopa. Brojni estetski kirurzi tvrde da je sigurno bila na zahvatima kojima je promijenila, odnosno pomladila izgled, ali Nicole to negira. Ipak, mnogi hvale njezinu vitku liniju koju duguje posebnoj dijeti. 

Nicole Kidman i Keith Urban ljubili su se na dodjeli Oscara
Profimedia 

Nicole danas ima sve: karijeru, ljubav i obitelj, ali put do sreće nije bio lak. Nicole iza sebe ima teško iskustvo iz prvog braka s Tomom Cruiseom, a Keith je zamalo uništio njihovu vezu jer se borio s ovisnošću. Par se upoznao 2005. godine na jednom eventu posvećenom Australcima u Los Angelesu. Nicole je kasnije ispričala da je odmah 'pala' na Keitha, no da je njemu trebalo toliko vremena da joj se javi pa je mislila da nije zainteresiran. 

Nicole Kidman ima porculanski ten
Profimedia 

'Sjećam se da sam mislila kako mi se on jako sviđa, a da on nije zainteresiran. Istina je. Mjesecima me nije nazvao', ispričala je prilikom gostovanja kod Ellen DeGeneres. Nicole i Keith vjenčali su se lipnju 2006. na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Australiji, no bračna sreća im nije dugo trajala. Naime, već u listopadu iste godine Keith je završio na odvikavanju.

Keith Urban i Nicole Kidman na Met Gali 2023.
Profimedia 

'Gotovo sam uništio naš svježi brak. Preživio je, ali bilo je to pravo čudo. Ona me duhovno probudila. I prvi put u svom životu mogao sam otresti okova ovisnosti', ispričao je za Rolling Stone 2016. godine. Prvo dijete, kći Sunday Rose, Nicole je rodila u srpnju 2008., a drugu kći Faith Margaret stigla im je u prosincu 2011. preko surogat majke.

Više fotografija jedne od najpoznatijih glumica u Hollywoodu pogledajte u galeriji: 

Profimedia Nicole Kidman jedna je od najpoznatijih glumica u Hollywoodu