Nedavno mršavljenje pjevačice Meghan Trainor iznenadilo je brojne njezine obožavatelje. Pjevačica koja se proslavila glorificiranjem oblina u svom megahitu 'All about that bass', u posljednje vrijeme izgleda znatno vitkije. Novopečena mama izgubila je oko 20 kilograma i izgleda zdravo i blistavo. Nedavno se zaručila za Daryla Sabaru, glumca iz serije 'Spy kids', a upravo ju je on 'natjerao' da se zdravo hrani i redovito vježba.

U jednom intervjuu, Meghan je ispričala o njegovom doprinosu njezinom zdravijem načinu života rekavši: 'On mi je stvarno promijenio život. Pokazao mi je kako vježbanje može biti zabavno. Nisam vjerovala, ali sada vidim kako je dobar osjećaj kada te boli - volim taj osjećaj, ovisna sam o njemu', kazala je.

No to nije jedini način na koji joj je Sabara promijenio život. Svojevremeno se malo previše otvorila pa medijima ispričala da je njen partner jako obdaren, a ona 'sićušna' pa nakon njihovih spolnih odnosa - ne može hodati.

U razgovoru s YouTubericom i reality zvijezdom Trishom Paytas u njezinom podcastu Workin' on It, Meghan je otkrila da joj je dijagnosticiran vaginizam, stanje koje se definira kao nevoljno napinjanje vaginalnih mišića što seks može učiniti neugodnim i bolnim.

'Mislila sam da svaku ženu koja hoda okolo uvijek boli tijekom i nakon seksa', rekla je i opisala da je uvijek nakon seksa osjećala 'peckanje'.

'Kad su mu to rekli, pomislila sam zar mi žele reći da je moguće imati seks i ne osjećati bol nakon toga', dodala je.

'U prvoj trudnoći uopće nisam mogla imati spolni odnos. Moj partner je veliki dečko. Moja vagina je malena... Znala bih ga pitati je li ga stavio, a on bi odgovorio da je samo vrh unutra. A ja više nisam mogla', požalila se.

Dodala je da tijekom i nakon prve trudnoće nije ni pomišljala na seks.

'Godinu dana sam govorila, ne gledaj me, ne diraj me... Trebalo mi je toliko vremena da uopće pomislim na seks s njim', rekla je.

'Voljela bih da je manji, bolno je', požalila se i dodala da je isprobala svaku pozu no nije našla onu koju funkcionira.

Priznaje da je dio problema možda psihološki, ne samo fizički.

Kako se Meghan mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia, Story Meghan Trainor