Majka umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (48), Sandra Beckham (74) ispričala je u traileru za Netflixovu dokumentarnu seriju o njezinu sinu kakav je u početku bio odnos nje i Davidove tadašnje djevojke, Victorije (49). Par je vjenčao 1999. i, iako je poznato da su varali jedno drugo, odlučili su to zaboraviti, a ove godine su proslavili 24. godišnjicu braka.

David Beckham i Victoria Beckham u Hrvatskoj
Instagram 

Sandra je sada ispričala kako je to izgledalo kada se globalna nogometna zvijezda zaljubila. Video traje dvije minute, a na Netflixu bi sve trebalo biti dostupno početkom listopada. Romansa s Victorijom, tada velikom zvijezdom grupe Spice Girls, počela je 1997. godine.

Sandra je priznala da se bojala da će ga pjevačica omesti i da neće donijeti ništa dobro u njegovoj karijeri u Manchester Unitedu.  

Sandra Beckham
Netflix/Screenshot 

'Brinuli smo se da će izgubiti sve na čemu je radio jer je dotad nogomet uvijek bio prvi, a odjednom više nije bio', rekla je.Kada su David i Victoria prohodali, dobili su 'teške' ugovore s modnim dizajnerima, fitness trenerima, raznim časopisima, parfumerijama i kozmetičkim brendovima.

U braku su dobili četvero djece; sinove Brooklyna (24), Romea (21) i Cruza (18) te kćer Harper (12). Smatra se da su 'teški' oko 440 milijuna eura. Ipak, na početku veze morali su se skrivati i to zato što joj je tako savjetovao menadžer. 

Victoria Beckham
Netflix/Screenshot 

'Nalazili smo se na parkiralištima i to nije uopće 'napeto' kako možda zvuči', govorila je Victoria. David se tijekom veze s Victorijom posvađao s bivšim menadžerom Alexom Fergusonom, koji je govorio kako je postao slavan zbog veze s Victorijom, ali i da ga je to promijenilo. U dokumentarnoj seriji se govori o raznim problemima i stresu kroz koji je prolazila Beckhamova obitelj tijekom njegove profesionalne karijere.

Victoria i David Beckham
Instagram 

Prošlog srpnja Netflix je potvrdio da snimaju dokumentarac, odnosno četiri epizode o sportašu, njegovoj karijeri, radničkoj klasi iz koje dolazi, uspjesima i porazima te obitelji, a za to su navodno dobili 18,5 milijuna eura.

Više o vezi Davida i Victorije pogledajte u galeriji:  

Profimedia Victoria i David Beckham su se vjenčali 1999. te imaju četvero djece