Naša proslavljena operna diva Sandra Bagarić osim svojom bogatom karijerom pozornost redovito privlači svojim zanosnim izgledom.

Često se komentiraju njene elegantne i glamurozne modne kombinacije, ali i njen nevjerojatno mladolik izgled.

Sandra je sad odlučila pokazati od koga je naslijedila ljepotu te je objavila fotografiju sa svojom majkom Lidijom povodom njenog rođendana.

‘Sretan 70.rođendan mojoj divnoj majčici’, napisala je uz fotografiju na kojoj poziraju licem uz lice te se itekako dobro vidi koliko Sandra sliči na majku.

U komentarima su se mnogi Sandrini pratitelji pridružili čestitkama.

‘Sretan rođendan i svako dobro tvojoj majci’, ‘Sretan joj rođendan i sve najbolje joj želim i rodila je prekrasnu kćerkicu koju volim’, ‘Sretaaan i nek ti je živa i zdrava još dugo, dugo’, bile su neke od poruka.

Sandra Bagarić rođena je u Zenici u Bosni i Hercegovini gdje je provela djetinjstvo, a kasnije se s roditeljima i sestrom preselila u Sarajevo gdje su ostali do 1992. kad su zbog rata morali pobjeći u Zagreb. Sandri je tad bilo 18 godina, a u jednom je intervjuu progovorila o tome kako je teško izgubiti dom na što ju je podsjetio sadašnji rat u Ukrajini. Prisjetila se tad i kako je rat u Bosni i Hercegovini počeo točno na njen 18. rođendan, 5. travnja 1991.

‘Roditelji su otišli iz stana kako bih ga mogla proslaviti, čuli smo pucanje i mislili da su to petarde. Bili smo iznenađeni, isprepadani, zbunjeni, no imala sam 18 godina, došla u Zagreb, upisala Muzičku akademiju i zaljubila se pa te strahote nisam toliko osjetila. Više su ih osjetili moji roditelji koji su trbuhom za kruhom otišli u Njemačku raditi teške poslove kako bi nas školovali. Gubitak doma, sigurnosti je strašan šok. Ovo što se događa u Ukrajini podsjeća me na to i dobro znam kako je tim ljudima’, ispričala je za Večernji list.

U Zagrebu je upisala Muzičku akademiju, a tamo je, neočekivano, pronašla ljubav svog života. Naime, njen suprug Darko Domitrović bio je profesor na akademiji, a u istom je intervjuu otkrila da se u njega zaljubila na prvi pogled.

Ugledala sam ga i pomislila 'ovom ću čovjeku roditi djecu'. On je ugledao mene i rekao si 'uh, stiže nevolja', ali nije imao puno izbora’, rekla je Sandra. Također, ona je bila ta koja je zaprosila svog supruga.

‘Muškarci su spori, a ja sam opet izrežirala svoj operetni život, ostalo je povijest’, rekla je.

Darko je jednom prilikom opisao kako je protekla njena neobična prosidba.

‘Pa, bila je vruća ljetna noć, sjedili smo na terasi hotela Pagus i odjednom me upitala hoćemo li se oženiti. Zbunila me, šutio sam pa me pitala što bi trebala napraviti da pristanem. U šali sam joj rekao da ćemo se oženiti ako skoči u more. Nisam vjerovao da će to napraviti, ali je ipak napravila, a ja sam održao obećanje’, rekao je za ezadar.

Vjenčali su se 1997., nakon što je ona diplomirala, a pokazalo se da je Sandrin osjećaj ‘na prvi pogled’ bio točan te su u braku već preko 25 godina.

Još fotografija Sandre Bagarić sa suprugom Darkom Domitrovićem pogledajte u galeriji: 

Pixsell, Story Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 25 godina