Pjevač Matija Cvek u studenom ove godine potvrdio je da čeka dijete s tajanstvenom partnericom Miriam Cikron, a do sada nisu otkrili spol bebe kao niti druge detalje trudnoće. Ipak, Matija je ovog petka tijekom nastupa u Umagu iznenadio obožavatelje neočekivanim potezom

Matija Cvek
Instagram 

Naime, njegove obožavateljice poklonile su mu medvjedića s natpisom 'Girl', ali i dva balona od kojih je jedan bio ružičaste, a drugi plave boje. Pjevača su zatim zamolile da izabere jedan balon i tako fanovima otkrije spol bebe, a on je kratko odgovorio: 'Neću vam reći', vidi se na snimci koju je podijelio 24sata.

Premda je poklon ostavio kod bubnjara, Cvek je ubrzo uzeo ružičasti balon pa ga stavio na mikrofon. Publika je tada oduševljeno zapljeskala, a Matija nadalje ništa nije komentirao. Mnogi obožavatelji sada se pitaju je li Matija namjerno otkrio spol, ili je u pitanju zavaravanje publike.

matija cvek
Instagram 

Podsjećamo, Miriam i Matija u vezi su više od godinu dana, a Miriam je koautorica ilustracije za njegov posljednji album. Ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet.

Više fotografija Matije i Miriam, pogledajte u galeriji:

Story Press Matija Cvek s djevojkom Miriam Cikron