Pjevačica Nina Badrić oduševila je tisuće pratitelja objavom na društvenim mrežama. Pozirala je Antom Pecotićem, našim poznatim skladateljem, i najavila što sve priprema u 2024. godini. 

Nina Badrić
Instagram 

'Vrijeme je za neke nove pjesme u 2024-oj. Koncerte ćemo staviti malo u drugi plan jer sad ćemo se zakopati u studio i završiti sve ono što stvaramo, sanjamo i osjećamo zadnje 4 godine. Inače... moj najdraži dio posla. Kada ideje postaju pjesme', napisala je Nina.

Nina Badrić
Instagram 

Ne samo da su te vijesti s radošću dočekali njezini obožavatelji, već i kolege. 

'Dugo nisam nešto toliko jedvačekao', poručio joj je kolega Sandi Cenov. Mnogi su komentirali kako im je srce zatitralo od jedne naočigled 'obične' objave.

Nina Badrić
Instagram 

Nina je krajem prošle godine ispričala kako je davnih dana odvojila privatni život od posla kojim se bavi i svjesna je da na van sve mora izgledati lepršavo i radosno kako bi publici dala najbolji dio sebe. Ipak, kod kuće je ista kao i većina žena; bori se sa životom i ima nedoumice koje je muče.

Nina Badrić
Instagram 

'Najviše sam kao osoba izrasla u patnjama. One su me oplemenile. Kad čovjek zagrli svoju bol, tada izraste puno plemenitiji nego što je to ikada dotad bio. Moji prijatelji kažu da me najviše vole jer nisam 'javna narikača' i u što manjoj mjeri lijepe trenutke živim izvan očiju javnosti. Ja sam jednostavno takva osoba. Radost ću rado dijeliti sa svima, ali kad su u pitanju neke krucijalne stvari, stisnem zube i nosim ih u tišini. Ne volim opterećivati nikoga. Pišem već neko vrijeme knjigu, valjda ću je jednom i završiti. Voljela bih da moja publika zna kroz što sam prolazila i kakav je moj put', ispričala je Nina za Ljepotu i zdravlje

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji: 

Instagram Nina Badrić često dijeli svoje fotografije s odmora na koje odlazi