Urednik RTL Sporta, Marko Vargek, gostovao je u RTL Direktu uoči Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i emisije 'Vrijeme je za rukomet', koju on vodi. 

'Ovo je 16. rukometno prvenstvo koje radiš, ako možeš izdvojiti neki 'the moment?', upitala ga je voditeljica RTL Direkta, Mojmira Pastorčić.

Marko Vargek (2).jpg
RTL 

'16. rukometno prvenstvo, molim te, dopusti mi. Znači...', započeo je Marko, no Mojmira ga je ubrzo prekinula. 'Ako ćeš ih sad nabrajati, ne može'. Marko ih je svejedno nastavio nabrajati, na što je Mojmira glasno viknula 'Ne može!'.

Inače, Marko i Mojmira nekada su bili u vezi. U svibnju 2020. okončali su svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha.

Mojmira Pastorčić i Marko Vargek bili su zajedno pet godina
Robert Gašpert 

Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.

Mojmira zasad skriva ljubavni život kao zmija noge, no poznato je kako joj itekako cvjetaju ruže na poslovnom planu jer je prije par godina preuzela spomenutu emisiju.

undefined
Story arhiva 

Podsjetimo, Marko je sada u vezi s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić, a par ne može skriti koliko uživaju u svojoj ljubavi. Ljubavnu idilu često objavljuju na Instagramu te se tako time koliko su prisni.

Lijepa Arija je nedavno proslavila 29. rođendan i objavila fotografiju sa svojim dragim, a pao je i poljubac. 

'Ljubav je to', napisala je glumica uz nekoliko fotografija koje je i Marko podijelio na svom Instagramu, a uz koje joj je poručio: 'Sretan rođendan, srećo'.

Talentirana glumica i redateljica nedavno je u razgovoru za Story.hr otkrila je kakav je voditelj privatno.

'Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje - od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha haha', rekla je Arija.