Voditeljici Mojmiri Pastorčić cvjetaju ruže na poslovnom planu otkako je preuzela emisiju 'RTL Direkt', no i dalje svoj ljubavni život skriva kao zmija noge. Ipak, poznato je kako je prije par godina bila u vezi sa svojim kolegom i urednikom RTL Sporta, Markom Vargekom.

'Dugo smo bili dobri prijatelji. Onda smo postali malo bolji prijatelji. U društvu je zabavan, u poslu originalan. Svako mi jutro iscijedi sok od naranče, ali možda mu je najdivnija osobina što o svojim osobinama ne bi volio čitati u časopisu', kazala je Mojmira za Story prije četiri godine.

Mojmira Pastorčić je omiljena hrvatska voditeljica
Press photo 

Kada je Mojmira naslijedila voditeljsku palicu od Zorana Šprajca i preuzela 'RTL Direkt', bila je pod povećalom javnosti, a na veliki publicitet brzo se naviknula. Ipak, jedna stvar nikako joj 'nije sjela'.

'Vodila sam Direkt u dosta navrata u zadnjih godinu i pol dana. Ali nikad kao sada, gotovo dva mjeseca u komadu. Prihvatila sam tu odgovornost, navikla sam se na to da sam voditeljica emisije, navikla sam na izloženost, komentare i mišljenja. Ali ne mogu se naviknuti na naslove o 'dragom' koji cijedi naranče i slično', kazala je Mojmira tada za Večernji list.

Marko Vargek (2).jpg
RTL 

Par je u svibnju 2020. okončao svoju vezu, a Story je tada ekskluzivno doznao kako je došlo ljubavnog kraha. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, kako smo tada saznali, Marko se iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.