'Zar nije to divno?', upitala se pjevačica Maja Šuput Tatarinov (44) kada je i dostava htjela sudjelovati u njezinu dobru djelu. Odjeću koja je njezinom sinu Bloomu bila mala, odlučila je pokloniti. Kako bi bila sigurna da je robica otišla u prave ruke, onima kojima je to potrebno, zamolila je pratitelje na društvenim mrežama za pomoć. 

maja šuput
Instagram 

'GIVEAWAY. Početi novu godinu s dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali robicu od Blooma, a znamo da ima netko kome treba. Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite', poručila je. 

Maja Šuput donirala Bloomovu odjeću i iznenadila se
Instagram 

Mnogi su joj predložili da pokloni odjeću samohranom ocu s Korčule, koji je ostao bez supruge, a ima četvero djece. Najmlađe ima nekoliko mjeseci. Pjevačica je pročitala što su joj predložili i složila se s njima.

Maja Šuput donirala Bloomovu odjeću i iznenadila se
Instagram 

'Dragi moji, ja sam završila svoj giveaway. Evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Ja sam se odlučila pokloniti odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge s četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali', otkrila je Maja.

Maja Šuput
Instagram 

Objavila je video kako se u u kutije pakira Bloomova odjeća, a onda i otkrila kako ju je iznenadila dostava preko koje je htjela poslati paket. 

'Rekli su: 'Mi vam to nećemo naplatiti'. Netko pokrene i svi se žele uključiti u dobro djelo', rekla je pjevačica za 24sata

Više o Maji i Bloomu pogledajte u galeriji: 

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov u Jet Caru