Princ William našalio na račun zdravlja svoje supruge Kate Middleton nakon što je stigao na dodjelu nagrada Bafta bez supruge.

Budući engleski kralj došao je sam na dodjelu, dok se njegova supruga oporavlja kod kuće nakon abdominalne operacije. Ovo je prvi veliki događaj koji je Kate morala otkazati nakon operacije, ali očekuje se da će nakon Uskrsa nastaviti s kraljevskim dužnostima.

Kate Middleton
Profimedia 

William je novinarima priznao da nije pogledao puno nominiranih filmova jer je bio zauzet kod kuće nakon operacije svoje supruge.

'Pogledao sam ih manje nego ikad. Zbog moje žene je to bilo malo... Nadam se da ćemo nadoknaditi gradivo. Večeras ću napraviti popis za gledanje', rekao je.

Dodao je da je u zqadnji tren odlučio da će ipak doći na dodjelu, dok se njegova supruga odmara kod kuće. Priznao je i da je Kate bila tužna što je morala propustiti.

kate middleton
Pool / Zuma Press / Profimedia 

'Ona jako voli Baftu', rekao je Elaine Bedell, izvršnoj direktorici Southbank Centrea.

William je izgledao jako elegantno dok je mahao i pozdravljao obožavatelje s crvenog tepiha. Viđen je i kako razgovara s poznatima, poput bivšeg engleskog nogometnog kapetana Davida Beckhama.

Profimedia Kate Middleton ponekad prekrši pravila odijevanja kraljevske obitelji