Nina Badrić na Instagramu je podijelila video star dvadesetak godina, gdje se prisjetila svog albuma 'Ljubav', koji je izašao 2003. godine. Album je to koji je zauvijek promijenio tijek njezine karijere, a Nina se još jednom raspričala o tome koliko joj znači.

'Novi album #onokad polako dobiva svoje konture, produkciju i aranžmane i jedva čekam da čujete neke nove pjesme. One su s godinama postale zrelije, ali zrelija sam i ja. Ovako je to bilo sa albumom “Ljubav”, koji je do sada bio moj najtiražniji i najuspješniji album.

5 nominacija za nagradu Porin i svih 5 Porina je otišlo u moje ruke. 5 od 5! Ono što je najvažnije ostale su pjesme koje su postale evergreeni moje karijere i vaših života. Najljepše je to što se još uvijek volimo kroz sve ove godine i što nam je još uvijek iznad svega najvažnija glazba', poručila je pjevačica.

Inače, Nina ovih dana vrijedno radi na novom, osmom po redu studijskom albumu nakon čak 13 godina diskografske pauze. Za potrebe novog albuma, promijenila je i imidž pa se tako ošišala potpuno na kratko.

Badrić i Pervan
Instagram 

'Ideja za novi imidž nastala je kao uvod u njezin novi album koji sprema za proljeće. Tako da smo napravili pixie frizuru, dodatkom boje za neki prizvuk punk 90-ih', ispričao nam je nedavno Ninin frizer, Ivan Pervan. Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Više fotografija Ninine nove, kratke frizure pogledajte u galeriji:

Instagram Nina Badrić se ošišala