Baby Lasagni na ostvarenom uspjehu prva je čestitala Severina Vučković, koja je na ovogodišnjoj Dori zasjala na pozornici tijekom nastupa Leta 3.

'Severina, veliki fan, čast mi je', poručio je Baby Lasagna pa pružio ruku pjevačici. 'Dušo, divan si. Sve ti želim, i sreće i svega... Navijali smo za vas cijelo vrijeme', odgovorila je Severina, a miljenika publike podržala je i na svom Instagram profilu.

Severina Vučković
Instagram 

'Navijali smo svi za Baby Lasagnu, volimo našu talentiranu djecu', poručila je.

Pjevačica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju s čistačicama s HRT-a i oduševila svoje brojne pratitelje.

Severina.
Instagram 

Severina se u svojoj žutoj krinolini fotografirala s tri čistačice nakon nastupa, koje su sa smiješkom pozirale kameri.

Podsjetimo, Severina je na konferenciji nakon prve polufinalne večeri Dore dijelila jaja ostalima natjecateljima, no neki ih nisu uzeli. Najprije njeno jaje nije primio Vinko Ćemeraš, a potom Battifiaca.

'Hvala lijepa, već ih imam dva', rekao joj je. Jaje nije uzeo ni Saša Lozar'Čekaj, imam drugo, nije tako veliko, ali poslužit će', rekao je Lozar.

severina.jpg
YouTube 

Nije ga uzeo ni Eugen. 'Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji', na što se pjevačica nasmijala i zagrlila ga.

Nakon ovih snimki, društvene mreže napunile su se brojnim komentarima na račun Lozara i Eugena. 'Jadna žena. On stvarno nije normalan' i 'Vulgaran' samo su neki od komentara. 

Eugen se nakon svega oglasio na Instagramu.

Severina i eugen
Instagram 

'Severinu volim otkad znam za sebe. 'Fora s jajima' se odnosila na cijelu priču s pilićima i ženi s druge planete (kao u nastupu)', napisao je uz zajedničku fotografiju.

Više fotografija Severine na Dori pogledajte u galeriji:

HRT Severina na Dori