Kate Middleton nije se pojavila u javnosti od siječnja, kad je objavljeno da je bila na 'planiranoj abdominalnoj operaciji', zbog koje je nećemo vidjeti čak do Uskrsa.

Pomoćnik palače dao je kratke informacije o tome kako je princeza od Walesa kada su ga pitali za nju u utorak.

'Princeza od Walesa i dalje je dobro', rekao je.

Kate Middleton
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kao što se očekivalo, Middleton nije došla na komemoraciju za grčkog kralja Konstantina II., koji je preminuo u siječnju 2023. u dobi od 82 godine. Ono što je mnoge šokiralo je činjenica da je u posljednji tren njen suprug, pric William, otkazao svoj dolazak. Njegov izostanak opravdan je 'sosbnim razlozima', a izvori su ispričali da je prije događaja nazvao grčku kraljevsku obitelj kako bi se ispričao zbog svoje promjene planova.

Na komemoraciju nije došao ni kralj Charles, koji se liječi od raka nakon što je doznao dijagnozu u siječnju. Iako se službeno vratio na posao, njegova javna pojavljivanja i dalje su upitna te ovise o mišljenju njegovog medicinskog tima.

Princ William pobjegao s komemoracije zbog Kate Middleton?
Instagram 

Middleton (42) se oporavljala od zahvata u Adelaide Cottageu, rezidenciji kraljevskog para na imanju Windsor. U bolnici je nakon operacije provela više od tjedan dana.

Palača nije otkrila konkretnije informacije o tome kakav je bio njezin zahvat bio i kakvo ga je zdravstveno stanje koje ga je zahtijevalo, osim da nije kancerogeno.

Nije poznato je li Williamov izostanak s komemoracije u utorak povezan sa zdravstvenim problemima njegove supruge ili oca.

Profimedia Sva modna izdanja vojvotkinje Kate s kraljevske turneje na Bahamima