Mia Kovačić vikend je provela u Milanu s prijateljicom Petrom Jeričević. Voditeljica i plesačica uživale su u zajedničkim trenucima, a na Instagramu su opisale kako su se provele.

'Mia i ja smo ovaj vikend spontano završile u Milanu ne znajući da je u tijeku da je fashion week i kao prave neinfluencerice nismo znale gdje bi jele, što bi radile, ali bilo nam je super. Izrezale smo moju haljinu čisto da imamo neki fashion moment, ja sam glumilia crnu udovicu pred Duomom, gađali su nas kukuruzom, nasmijale smo se do suza i jedva čekamo opet neku spontanušu', napisala je Petra u opisu fotografije.

Podsjetimo, nedavno smo pisali o tome kako je Mia zahladila odnose s dugogodišnjom prijateljicom, Tatjanom Jurić. Nakon godina i godina druženja, dvije voditeljice su se udaljile i više ne provode vrijeme zajedno, iako među njima nema zle krvi, kako smo doznali iz bliskog izvora.

Tatjanu i Miu navikli smo viđati zajedno na eventima, smiješile bi nam se na svojim Instagram profilima, zajedno su putovale, ljetovale, a o svom ženskom prijateljstvu često bi govorile i na različitim podcastima.

Ipak, u posljednje vrijeme ih se i ne da vidjeti zajedno, a primijetili smo i da jedna drugu više ne prate na društvenim mrežama. Prvo je Mia s liste prijatelje maknula donedavno blisku prijateljicu, a onda joj je Tatjana uzvratila istom mjerom.