Slavni kuhar Paul Hollywood legenda je britanskog kulinarskog svijeta, a mnogi ga poznaju kao člana žirija showa 'Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar'. I dok se u emisiji doima kao veliki kavalir i muškarac bez mane, ali istina je potpuno drukčija.

Paul Hollywood
Profimedia 

Hollywood je od 1998. bio u braku s Alexandrom Hollywood, a u luksuznom hotelu u Cipru, u kojem je i upoznao Alexandru, viđen je prije nekoliko godina s mlađahnom ljubavnicom. Summer Monteys-Fullam ga je očarala pa se 2017. razveo. Kasnije se saznalo da je brak Paula i Alexandre bio pun prevara i pauza. 

Paul Hollywood se razveo zbog afere s ljubavnicom
Profimedia 

Prvi su put prekinuli 2013., no onda su se pomirili. Alexandra je suprugu tada oprostila prevaru s njegovom kolegicom, kuharicom i TV voditeljicom Marcelom Valladolid. Aferu s Marcelom je nazvao najvećom pogreškom u životu. Bez obzira na te riječi, četiri godine kasnije je ponovio sve i prevario suprugu sa Summer. Papire za razvod su predali 2017., a ljubav sa Summer nije potrajala. Paul je danas proslavio 58. rođendan, ali nije sam. 

Paul Hollywood
Profimedia 

2020. je upoznao Melissu Spalding (39), vlasnicu jednog britanskog puba. Zaručili su se, a prošle godine i vjenčali. Sudbonosno 'da' izgovorili su u Cipru. Paul ima sina Josha, s kojim navodno ne priča već godinama jer mu zamjera što je varao njegovu majku Alexandru.

Više fotografija Paula pogledajte u galeriji:  

Profimedia Chef se 2023. vjenčao s Melissom, koja mu je ukrala srce