Paul Hollywood, slavni slastičar i poznati član žirija iz televizijske emisije 'Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar’, objavio je novu knjigu jednostavnog naziva - “Bake”. Riječ je o kuharici u kojoj možete naći recepte za kolače, kekse i kolačiće, kruh i somune, pizze i krafne, pite te zapanjujuće slastice. Ukratko, odličan izbor ako želite svladati prave pekarske i slastičarske klasike! Tu su i recepti za klasične kolače kao što suVictoria Sandwich i Chocolate Fudge Cake, zatim recept za Paulov poznati Sourdough, kao i upute kako napraviti slana i slatka peciva kao što su Sausage Rolls i Danish Pastries.

9781526647160.jpg
Instagram 

S više godina profesionalnog pekarskog iskustva i više od 10 godina ocjenjivanja najboljih pekarskih emisija na TV-u, Paul je napravio, testirao i kušao ogroman broj kolača. Također je mnogo putovao i naučio toliko o zanatu koji voli. Za Paula, jedna od najradosnijih stvari u vezi s pečenjem je kako se ono razvija kako otkrivamo nove tehnike, sastojke i utjecaje. Kako se naše znanje unapređuje, tako rastu i naši recepti. U spomenutoj knjizi “Bake” Paul kombinira sve savjete i trikove koje je naučio zajedno sa svojim nevjerojatnim tehničkim znanjem kako bi stvorio ultimativnu kolekciju nevjerojatnih kolača. Rezultat je još jedan njegov bestseller, odličan izbor za ljetno štivo. Knjigu možete nabaviti online a kad prođe ljeto, dolazi vrijeme da ukućanima i gostima pokažete što vas je “Bake” naučio!