Pjevačica Severina Vučković doživjela je nezgodu tijekom nastupa u Münchenu, a sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama podijelila je detalje incidenta. Naime, pjevačica je zabavljala svoju publiku kada su joj pukle hlače na pozornici.

'Priča za laku noć... Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako. Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll', napisala je. 

'To kraljica, najbitnije se snaći', 'To je bila večer za pamćenje', 'Kraljica, nema dalje', 'Jedna jedina Seve', 'Tako to rade profesionalci', samo su neki od komentara njenih obožavatelja ispod objave.

Prije nego što je podijelila snimku, Severina je podijelila fotografiju na kojoj nasmiješeno pozira u ružičastom topu i lateks hlačama prije početka koncerta.

'Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć prije koncerta u Münchenu; frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače su pukle na trinaestoj pjesmi. Ali osmijeh je bio postojan, do zadnje pjesme', napisala je.

Podsjetimo, Severina je svojom pojavom oduševila i gledatelje ovogodišnje Dore.  Let 3 nastupio je s pjesmom 'Baba Roga', a dok su Prlja i Mrle na pozornici nastupali s 'pilićima', Severina je odjevena u kratku žutu haljinu s krinolinom plesala iza njih i mahala čekićem.

Podsjetimo, Severina i Let 3 2006. godine pobijedili su na Dori s 'Mojom štiklom'

Kako je Severina izgledala na Dori pogledajte u galeriji:

HRT Severina na Dori