HRT-ova voditeljica Daniela Trbović o privatnom životu ne govori često, a nakon razvoda od supruga Šime Vlajkija, koji je preminuo u ožujku prošle godine, posvetila se obitelji i poslu.

Par je bio u braku od 1997. do 2005. godine, a u braku su zajedno dobili sina Lovru 2000. godine, no danas se o njemu vrlo malo zna i rijetko ga imamo priliku vidjeti u javnosti. Poznato je da 23-godišnji Lovro studira Politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Daniela Trbović i sin Lovro na otvorenju Cinestara u Z centru
Robert Gašpert 

Ipak, Daniela je nedavno gostovala u podcastu Marijane Perinić, 'Ženska priča', gdje se otvorila o sinu i temi majčinstva. Jedno od pitanja bilo je i koji su najveći stresovi koje je doživjela u roditeljstvu, a simpatična voditeljica odgovorila je na njoj svojstven, humorističan način.

'Moje dijete nije imalo muškog uzora u životu, nije se znao ni penjati ni spuštati. Taj period srednje škole je bio ogavan. Kada sam to preživjela, onda mogu dalje sve. Sad je na faksu i sad je sve divno i super. Ta srednja škola je bila traumatična, bilo mi je najgore kada bi došla na informacije opravdati neki izostanak jer ih je imao hrpu. Već se crvenim i onda mi kaže profesor da je tjedan kasnije imao još izostanaka, kako sada da to opravdam. Na kraju sam pustila da ima neopravdano', kazala je Daniela.

Lovru rijeko imamo prilike vidjeti u javnosti, no s majkom se pojavio jednom svečanom otvaranju u svibnju prošle godine pa su zajedno pozirali fotografima.

Više Danijelinih fotografija pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, John Pavlish Voditeljica Danijela Trbović