Daniela Trbović nedavno se našla u ulozi voditeljice nove HRT-ove emisije 'Godina za pamćenje', a ovom prigodom za Večernji list otkrila je da 2000. godina ima posebno mjesto u njenom srcu.

'Najvažniji podsjetnik na 2000. gledam svakodnevno. Ponekad imam potrebu i zatvoriti oči. Naime, moja 2000. je započela rodno i svečano u rodilištu u Petrovoj. Dvadeset i četiri godine kasnije nadam se da će što prije početi puniti proračun kako bi bilo siće i za nas buduće umirovljenike', podijelila je.

Daniela Trbović i sin Lovro Vlajki
Robert Gašpert 

Inače, Daniela je Lovru dobila 2000. godine u braku sa stručnjakom za odnose s javnošću i marketing, Šimom Vlajkijem. Lovro je redovni student Politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a voditeljica je u ranijem intervjuu za Story. hr progovorila o njihovoj dinamici: 'U principu je super osoba, ali ja nisam osoba koja svoje dijete kuje u zvijezde, možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji. Nisam stroža, nego želim da razvije sve svoje sposobnosti i kapacitete, da ne bude lijenčina. Nije, ali uvijek može bolje.'

Ipak, sada je priznala da Lovro nerijetko kritizira majčinu voditeljsku ulogu, zbog čega je svojedobno za nju osmislio i nadimak 'Daniela Uvijek Prekidam Trbović'.

Danielu Trbović kritizirao sin
arhiva Story.hr 

'Mama ga ne fascinira ni na ekranu ni po doma. Kritizira moj uokvireni lik i često, priznajem, kritika nije nimalo drugarska. A ovo za prekidanje, volim ljude koji se drže one – riječima usko, mislima široko. U emisiji smo uvijek ograničeni vremenom pa bih ponekad i ubrzala sugovornika, a priznajem i u civilnom životu mi je teško kad netko palamudi i nikako da dođe do poante', priznala je.

Više fotografija Daniele Trbović, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, John Pavlish Voditeljica Danijela Trbović