Barbara Kolar godinama privlači pažnju svojim izgledom i atraktivnom figurom, a ujedno je jedna od najdugovječnijih i najzaposlenijih voditeljica.

Kao početnica podjednako je obožavala i užasavala se trenutaka kad bi joj netko iz zlatne generacije televizijskih spikera i voditelja ispravio pogrešku, a upravo to joj se dogodilo s novinarkom Helgom Vlahović.

Barbara Kolar rijetko govori o ljubavnom životu
Instagram (@barbarakolar) 

'Kad te korigira primjerice Helga Vlahović, dođe ti iskopati rupu i par dana ne izaći iz nje', prisjetila se Barbara Kolar u razgovoru za Večernji list, a ranije je otkrila o čemu je bila riječ.

'Jednom prilikom nazvala me pokojna Helga Vlahović Brnobić kako bi me upozorila na jedan krivi naglasak koji je čula na radiju – poželjela sam si iskopati rupu i barem tjedan dana ne izaći iz nje', prisjetila se Barbara u razgovoru za portal Mirovina.

Inače, Barbara se često sjeti slavne kolegice te je nedavno podijelila Instagram story u kojemu se našalila.

Zašto je Helga Vlahović opomenula Barbaru Kolar?
Story 

'Legendarna Helga Vlahović Brnobić jednom je prilikom rekla da frizura uvijek mora biti velika jer onda stražnjica izgleda manja… Čini se kako sam tu mudrost naslutila u ranoj dobi'.

Podsjetimo, Helga Vlahović bila je hrvatska novinarka, televizijska i radijska spikerica, voditeljica, producentica, urednica HRT-a i javna osoba čiji se radni vijek proteže kroz više od pet desetljeća.

Helga Vlahović i Oliver Mlakar.jpg
Youtube / Screenshot 

Helga se u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica liječila od raka maternice, a nakon što je saznala da je teško bolesna okrenula se homeopatiji, eksperimentirala je s meditacijom, ljekovitim bilje i čajevima. Za njezinu bolest znali su samo najbliži, a njezine kćeri vjerovali su u njezino ozdravljenje.

Preminula je 27. veljače 2012. u dobi od 68 godina. Do smaog kraja je hrabra i tražila je rješenja za izlječenje bolesti gotovo do samog kraja.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Screenshot HRT, Story Kako se Barbara mijenjala kroz godine.