Voditeljica Tatjana Jurić pohvalila se obiteljskom fotografijom u društvu nećakinja Zoje i Žive, a za to je imala poseban povod. Naime, Zoja je ovog ponedjeljka proslavila 18. rođendan, a Tatjana joj ovom prigodom posvetila emotivnu objavu.

'Nisam ih rodila, to je fakt, ali fakt je i to da im često dođem ko treći roditelj. Naša Zoja danas slavi veliki 18-ti, jučer smo tulumarili, a ako 'nas roditelje' pitate, kao da smo još prekjučer slavili njezin prvi kada sam joj, fino pred cijelom familijom, servirala tortu koja je eto-tako-malo skliznula s mjesta suvozača kada sam, te 2007-e, na semaforu naglo zakočila pa je torta završila dolje ispod nogu u autu. U mom stilu, odgovor je bio, 'a kaj sad, imamo dobru priču za prepričavanje'… pa smo je tako prepričavali i jučer…', napisala je pa dodala:

Tatjana Jurić
Instagram 

'Moje Jurićke! Kažem im prije slikanja, 'ajmo sad jedna neozbiljna', a Zoja odgovori: 'Ti si na fotkama, svaka je neozbiljna'! I tu znamo, obavili smo odličan posao. Sretan rođendan mojoj Zoji, odgojila je u mnogočemu i ona mene! Za pet godina, i Živa će 18. Torta će biti spremna! U kojem stanju, ne garantiram!'.

Ovim fotografijama oduševila je obožavatelje, a mnogi su im odmah uputili brojne komplimente.

'Ajme sve ste predivne', 'Ljepotice sve tri. Nek je sretan, najsretniji roćkas nećakinji', 'Predivne', 'Divne Jurićke!', samo su neki od komentara ispod objave.

Tatjana Jurić pokazala nećakinju Zoju
Instagram 

Inače, Tatjana ima brata Miroslava kojeg rijetko pokazuje na društvenim mrežama. Miroslav je izrazito visok te se bavi košarkom, a uz to je i trener fitnessa. Voditeljica se u intervjuu za Večernji list 2021. osvrnula na svoju obitelj pa je i tada spomenula brata.

'Svi su u mojoj obitelji zdravo kritični, no oni se oko mojih projekata više ne zanose. Sretni su da mi posao donosi ispunjenje, no toliko su već navikli na taj javni dio moga posla da tu nema previše priče. Ipak, moram pohvaliti svoga brata - nakon 15 godina izbjegavanja, konačno me bez stresa može i slušati na radiju i gledati na televiziji. Do sada je to uvijek izbjegavao, kaže, ako nešto pogriješiš... ne mogu ja to. Njemu je stres', ispričala je kroz smijeh.

Više fotografija poznate voditeljice pogledajte u galeriji:

Instagram Tatjana Jurić