Nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella Dvornik razveli, Charles Pearce prorijedio je objave na društvenim mrežama. U jednom je trenutku influencerica otkrila da više ne može objavljivati fotografije njihovih kćeri, a moglo se primijetiti da i Charles više ne dijeli njihove fotografije.

Ipak, nedavno se oglasio na društvenim mrežama, a objavu je posvetio istarskom mjestu Bale, gdje su on i Ella u danima braćne sreće kupili kuću. Podijelio je snimku violončelista Stjepana Hausera koja prikazuje ljepote tog pitoresknog mjesta.

Charles Pearce
Instagram 

'Moje predivne Bale. Pune ljepote, mira i iznenađenja', napisao je Charles i time rekao da je i dalje vezan uz to mjesto.

Da se upravo u Balama vidi u budućnosti, otkrio je i u najnovijoj objavi.

'Dođi kišo ili sunce. Svaki dan posljednje dvije godine ste me mogli pronaći ovdje. Nadam se da će tako biti i u budućnosti gdje ćete me moći vidjeti na istom mjestu kako nakon škole pijem bezkofeinsku kavu ili dvije. Slobodno mi se možete pridružiti, i vi mediji također', napisao je Charles.

Pearce
Saša Miljević/Pixsell 

Charles se očigledno osvrnuo na nedavni događaj kada su ga fotografi uhvatili u bezbrižnom ispijanju kave. Sjedio je sam u crnoj majici s kapuljačom i sunčanim naočalama u jednom kafiću, a iako su ga paparazzi neumorno fotografirali, on se na njih nije obazirao.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Facebook, Instagram Kako se Charles Pearce mijenjao kroz godine