Marko Livaja jednom je prilikom otkrio da ima 110 tetovaža na tijelu. Na leđima su mu simboli Splita i Dalmacije, Dioklecijanova palača, sveti Duje, tri lava. Na leđima je i Alex, glavni lik filma 'Paklena naranča' Stanleya Kubricka.

Tetovirao je i imena, tako mu na stražnjem dijelu vrata piše ime brata Mirka, a na donjem dijelu trbuha kćerkice Elizabet. Ispisao si je i ime Franko, a ima i nekoliko natpisa na prsima, crtež usana, ruže, žensko lice, bokser za šaku, a na lijevoj šaci piše mu 'Love'.

marko livaja
Matt McNulty / PA Images / Profimedia 

'Bog ima plan za tebe i u to ne sumnjaj, i ono što ti je On naumio neće ti izmaknuti iz ruke. Ako nešto izmakne, znači da nije za tebe. Bar ne u ovom trenutku. Što ti je činiti? Vjeruj... I vidjet ćeš, sve se okrene nezamislivo bolje nego si ti želio i planirao. I ne zaboravi - zahvali na svemu jer sve je za tvoje dobro. I udarci - oni odgajaju! Suze - one pročišćuju! Padovi - da ih nije, kako bi prepoznao let...', piše mu pak na nozi.

Jednu tetovažu posvetio je bivšoj djevojci Valentini Miletić. Upoznali su se na splitskom Marjanu, a ona je odselila s njime u Italiju zbog nogometne karijere koju je gradio. U to vrijeme, Marku Livaja je bilo 17 godina, a njoj 21.

marko livaja
Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Odlučili smo živjeti zajedno, a ostalo kako bude. Živjeli smo do sada dva mjeseca zajedno, nije puno, tako da će tek ovo sada biti za pravo. Do sada je bilo dobro, navikavamo se, i on i ja. Normalno da ima i nesuglasica, kada si s nekim 24 sata zajedno, naravno da se svađaš oko svakakvih gluposti, ali ništa strašno, sve rješavamo', otkrila je za Index 2011. godine tadašnja manekenka koja je danas promijenila karijeru pa postala radijska voditeljica i sportska novinarka.

Vođen ljubavnim zanosom, Marko je tetovirao Valentinin datum rođenja na prsima iznad srca i datum njihovog susreta na ruci. Naposljetku je i ona tetovirala datum kada su ušli u vezu. Ipak, nakon tri godine, ljubav je pukla.

Instagram Valentina Miletić bivša je djevojka Marka Livaje i Borne Ćorića