Iris Livaja (nekada Rajčić) bila je jedna od naših najtraženijih manekenki, a i danas povremeno 'uskoči' u manekensku ulogu. Ovog je ljeta zajedno s prijateljicom, Anom Gruicom, snimila kampanju za hrvatski brend Delight.

Iris je bila čest gost brojnih modnih događanja, kao što je i Wella Fashion week iz 2007. godine. Pronašli smo fotografiju iz tog perioda i s pravom možemo reći da je Iris tada izgledala gotovo jednako kao danas. Ipak, manekensku karijeru poredila je obiteljskom životu.

Iris Livaja
Jurica Galoic/PIXSELL 

Podsjetimo, Iris je u braku s nogometašem, Markom Livajom. Iris i Marko svoju su ljubavnu priču započeli 2014. godine, kada je nogometaš imao samo 20 godina, a bivša manekenka 14 godina više. Iako im, zbog razlike u godinama, nitko nije predviđao zajedničku budućnost, Iris i Marko pokazali su da su godine samo broj.

Par je 2016. godine dobio svoje prvo dijete, kćerkicu Elizabet, a pet godina kasnije postali su roditelji sinčića Lorenza. Prošle su godine, nakon osam godina veze, izrekli sudbonosno 'da'.

Marko Livaja 1.jpeg
Miroslav Lelas/PIXSELL 

Vjenčali su se početkom svibnja 2022. godine, a s obitelji i prijateljima slavili su u jednom splitskom restoranu. Pogledajte više fotografija Marka i Iris Livaje u našoj galeriji.

Instagram Iris Livaja i Marko Livaja slave prvu godišnjicu braka