Vijest da Danijela Martinović neće biti u polufinalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' prošlog tjedna zabrinula je njene obožavatelje. Tada je otkriveno i da će je privremeno zamijeniti Nikša Bratoš, a na društvenim mrežama pojavile su se brojne teorije zavjere oko njenog odlaska.

Međutim, Danijela je utišala glasine kada je na društvenim mrežama otkrila da putuje u Toronto zbog koncerta.

'Jako, jako, jako sam sretna što nakon dugo godina dolazim u Kanadu. Bit će nam nezaboravno', poručila je pjevačica putem Instagram profila Magarac produkcije, koja organizira koncert.

Mnogi su se pitali hoće li se Danijela vratiti kao članica žirijač, a s HRT-a sada su potvrdili ono čemu su se svi nadali. Naime, pjevačica će se ove subote pojaviti u finalnoj emisiji showa, zajedno uz Marija Lipovšeka Battifiacija i Marka Tolju.

Inače, do finalne sezone došli su koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španje te glumica Dea Presečki.

Danijela Martinović
Goran Čižmešija 

Danijela Martinović posvećena je i pripremama za Storyjev rođendanski koncert u Lisinskom 15. svibnja. Ulaznice možete kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili klikom na prodajno mjesto ulaznice.hr.

Uz brojne hitove, i novu će pjesmu 'Žena' izvesti uživo 15. svibnja u Lisinskom, kada najavljuje večer koja sigurno neće pasti u zaborav.

'Imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim slovima upisani su u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem tom nastupu', istaknula je Danijela.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Goran Čižmešija Danijela Martinović