Gianluca Vacchi (56) talijanski je poduzetnik, influencer i DJ, kojeg zovu i 'najseksi djedicom' živi život punim plućima. Kaže kako imao je dva života - jedan u kojem je bio poslovni čovjek, ali je u 40-ima shvatio da mu je taj život dosadio pa je prestao trčati za novcem i započeo drugi život tako što je postao DJ. 

Na Instagramu ga prati više od 22 milijuna ljudi, a osim luksuznih jahti, skupocjenih stanova i lijepih žena, objavljuje i kadrove s poznatim prijateljima poput Cristiana Ronalda, Zaca Efrona...

'Moj je imetak iz mog prošlog života, u kojem sam živio 25 godina. Mnogi misle da sam od rođenja bio vrlo bogat čovjek, no to nije istina. Rođen sam u imućnoj talijanskoj obitelji, rekao bih u prosječno imućnoj. Obitelj je vodila neke poslove, no ništa pretjerano, imali smo mali biznis, ali s velikim potencijalom. I u to sam ja uskočio, iako je to bilo jedno veliko kockanje. No, uspio sam! I od malog biznisa nastala je velika kompanija. Tako sam stekao početno bogatstvo. A kasnije sam prodavao i kupovao tvrtke u 12 različitih područja. Bavio sam se investicijskim poslovima, u nekima sam zaradio, u nekima izgubio', rekao je Gianluca 2019. za Večernji list.

Gianluca Vacchi
Instagram 

Ispričao je kako mu je, kada je imao 20 godina, cilj bio zaraditi što više novca i obogatiti se. Sada mu to nije cilj jer je shvatio da novac nije toliko važan koliko je važno vrijeme jer ga svaki dan imamo sve manje. 

U podcastu 'Human Of Interest' otkrio je kako se on i njegova partnerica Sharon Fonseca (29) slažu te razuvjerio brojne koji ne vjeruju u njihovu ljubav. Iako je između njih 27 godina razlike, samo ga je Sharon uspjela 'smirit'. U 2020. dobili su kćer Blu Jerusalemu. Par se upoznao u Miamiju 2018. na snimanju jednog glazbenog spota, a on joj je predložio da ga, bez obaveza, prati u njegovim avanturama. Međutim, veza bez obaveza ubrzo je postala prava veza, a Gianluca se preko ušiju zaljubio u nju. 

Gianluca kaže da se on i njegova odabranica gotovo i ne svađaju, iako su potpuno različiti. 

'Svađamo se vrlo malo. Ako se ponekad posvađamo, više razgovaramo o načinima kako da svoju ljutnju izrazimo. Ja sam vulkan, ja sam čovjek koji eksplodira u sekundi, a ona je totalna suprotnost. Ponekad imamo problem u smislu da ja eksplodiram i eksplozija traje 30 sekundi i onda nastavim dalje s osmjehom. Ona vidi tu eksploziju i tužna je tri dana. Ali na kraju, moramo shvatiti da nismo svi isti, a ja svaki dan učim prihvatiti naše međusobne razlike', rekao je svojedobno. 

Podsjetimo, zgodni milijunaš bio je šef tvrtke za proizvodnju auto-prikolica i član Upravnog odbora farmaceutske tvrtke Fin Vacchi Finanziaria Vacchi. Nakon jednog propalog posla i propasti tvrtke u čiji je bankrot bio umiješan, osuđen je na zatvorsku kaznu od 3 i pol 5 godine. Zbog duga od 10,5 milijuna eura banka mu je zaplijenila luksuzne i raskošne vile i jahte, no on tome nije pridavao puno važnosti.

'Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug', izjavio je ranije Gianluca, čija obitelj posjeduje farmaceutsku kompaniju.

Više fotografija zgodnog djedice pogledajte u galeriji: 

Instagram Talijanskog influencera prati više od 22 milijuna ljudi na Instagramu, a u vezi je s 27 godina mlađom