Pjevačica Lana Jurčević (39) je rodila krajem studenog prošle godine djevojčicu Maylu Lily, a sada je otkrila kako je s kćeri i partnerom Filipom Kratofilom otišla na romantično putovanje u Ibizu. Podijelila je nekoliko fotografija iz aviona i pokazala kako izgleda kad putuješ sa 7-mjesečnom bebom.

undefined
Instagram 

Lana rijetko dijeli svog odabranika na društvenim mrežama, ali putovanje je bila odlična prigoda da to ispravi. Filip i ona pozirali su ispred restorana u Španjolskoj, a pao je i poljubac. On je odabrao bijelu košulju i bež hlače, a pjevačica je blistala u crnom kompletiću. 

Lana Jurčević
Instagram 

Par je dugo od javnosti skrivao ime svoje kćeri, a s vremena na vrijeme bi pratiteljima nešto natuknula pa su oni pogađali u komentarima. 

'Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima... To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno', napisala je Lana uz fotografiju lopoča (Nymphaea Mayla Lily). Dodala je kako ni ona ni partner nikad nisu čuli za to ime i učinilo im se vrlo posebnim.  

Lana Jurčević
Instagram 

Lana i Filip skupa su od 2017., a u javnosti baš i nije puno pričala o vezi. Ipak, 2020. je za Story ispričala kako je on osoba s kojom dijeli vrlo slične vrijednosti i ciljeve. 

'Prihvatili smo činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida', rekla nam je. Osim toga, priznala je i kako je došla u godine kada je nije strah reći što misli i založiti se za neke vrijednosti jer ne kalkulira i ne brine se što će netko reći ili misliti.

Instagram Par je dobio kćer Maylu Lily u studenom 2023.