Doris Dragović (63) ovog ljeta nastupa u pulskoj Areni, a do kraja godine zapjevat će i u Osijeku, Zadru i Rijeci. Otkako vlada ludilo za ulaznicama, sve više se priča i o privatnom životu glazbene zvijezde. Doris se na društvenim mrežama s vremena na vrijeme prisjeti prošlosti pa objavi starije fotografije, a pratitelje razveseli i pokojom privatnom slikom. Pjevačica je od 1990. u raku s bivšim vaterpolistom Marijem Budimirom

Doris Dragović
Mario Poje 

U rujnu 1990. godine Doris je rodila sina Bornu, a od prvog dana roditelji su htjeli da njihovo dijete odrasta daleko od svjetala reflektora. Borna danas ima 33 godine, a nije krenuo ni maminim ni očevim stopama. U Splitu je završio Filozofski fakultet, a filozofija ga jako zanima. Samozatajan je, a živi u rodnom Splitu. Njegova majka Doris svojedobno je otkrila čime ju je suprug očarao.

Doris Dragović i Mario Budimir rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti
Jadran Babić 

'Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled', otkrila je Doris za prvi broj Storyja, a Mario je dodao: 'Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu!'.

Doris Dragović mlada.
Instagram 

U više navrata su dokazali da su ozbiljno mislili kad su na vjenčanju izgovarali 'u dobru i zlu'. Život im je priredio brojne teške trenutke, kao primjerice krajem 2018. kada je Mario imao srčani udar. 

'Tri puta su me vraćali u život, gubili i vratili. Prvo što sam poslije toga čuo bio je glas moje Doris kroz san, u bolnici, dok sam se budio iz kome. Onda sam prepoznao njen glas, sina Borne i brata mi Zlatana. Polako sam se vratio među žive', ispričao je svojedobno umirovljeni vaterpolist za Slobodnu Dalmaciju.