STORY je dizajnerski mjesec prvi predstavio na hrvatskom tržištu još 2008. te na taj način omogućio dizajnersku kolekciju vrhunskog dizajna dostupnu svima.  Za vruće ljetne dane i noći ove godine hrvatski dizajneri su kreirali popuarne i nosive IT komade, koji će se moći nositi u raznim kombinacijama.

Nakon što je prošle godine Story dizajnerska ljetna kolekcija ostvarila ogroman uspjeh, ove sezone predstavljamo prekrasnu ljetnu kolekciju najboljih domaćih dizajnera i to TORBU ZA PLAŽU JOLIE PETITE by Ljupka Gojić  u dva različita dizajna u prodaji od 25.7., TORBICU OKO STRUKA S PRIPADAJUĆIM REMENOM u tri različita dizajna by Aleksandra Dojčinović od 1.8., KOLUT NA NAPUHAVANJE promjera 90cm u dva dizajna by ELFS od 8.8., te ŠEŠIR u tri dizajna by ENVY ROOM od 14.8.2018.

U Storyju  se  informirajte o svim artiklima te dizajnima limitirane kolekcije koju ekskluzivno za čitatelje Storyja kreiraju najuspješniji domaći dizajneri.  Story dizajnersku kampanju  2018. Predstavilja svestrana glumica Petra Kurtela.
Story dizajnerski mjesec u suradnji s našim poznatim dizajnerima već je stvorio veliki krug obožavateljica i sljedbenica, a svaki komad već odavno čini sastavni dio putnih torbi fashionistica te svake godine donosi veliko uzbuđenje i iščekivanje pojavljivanja paketa na tržištu.

Stoga, uz redovan broj Storyja na kioscima potražite Story + dizajnerski artikl samo za 59,90 kn.
Story dizajnerski mjesec započinjemo TORBU ZA PLAŽU JOLIE PETITE by Ljupka Gojić  u dva različita dizajna u prodaji od 25.7. Torbe su rađene od kvalitetnog materijala u zelenoj boji i mornarskoj varijanti s prepoznatljivom Jolie Petite lutkicom, uz koje možete upotpuniti dnevni i casual look, kao i za odlazak na plažu.

Od 1.kolovoza potražite TORBICU OKO STRUKA S PRIPADAJUĆIM REMENOM by Aleksandra Dojčinović  u tri različita dizajna od 1.8., kao ultimativni ljetni accessoires koji će upotpuniti svaki outfit. Torbica ima i pripadajući remen koji možete nositi samostalno. Torbice potražite u pastelnim nijansama roza i svijetlo plave, te srebrnoj varijanti.

Od 8.8. donosimo vam popularni KOLUT NA NAPUHAVANJE by ELFS uz koje nećete proći nezamijećeno gdje god bile. Potražite ga u dvije različite varijante – bijeloj panda varijanti, a za ljubiteljice branda ELFS  s logom LOVE ELFS.

Zadnji tjedan Story dizajnerskog mjeseca predstavljamo vam ŠEŠIR by ENVY ROOM, koji možete potražiti od 14. kolovoza na prodajnim mjestima. Nezaobilazni ljetni accessoir pomoći će vam upotpuniti svaki outfit bili na plaži da se zaklonite od sunca ili (ne)poželjnih pogleda ili šetnju gradom.