Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

One već znaju što će nositi na plaži

Kakve kupaće kostime vole pjevačica Marina Tomašević i glumica Tamara Šoletić?

Izvor: Lisca / PR

Lijepo vrijeme i još ljepša Kalelarga, atraktivni kupaći kostimi i elegantno donje rublje i više su nego dovoljni razlozi da se brojne poznate dame okupe u novouređenom zadarskom dućanu Lisca u Zadru; zadarska pjevačica Marina Tomašević, glumica Tamara Šoletić te nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Ivana Delač i Marijana Kužina.

Izvor: Lisca / PR

Dari Južna, vlasnik Lisce ovom je prigodom stigao u Zadar sa Josipom Poljičak direktoricom Lisce za Hrvatsku koja je pozdravila uzvanike te Dalilom Lončar koja je predstavila kolekcije.

Izvor: Lisca / PR

Budući da je nova kolekcija kupaćih kostima izazvala zanimanje naše poznate glumice Tamare Šoletić koja trenutno živi u Zadru i radi u Hrvatskom narodnom kazalištu pitali smo je kakve kupaće kostime najradije nosi. 'Volim jednodijelne kupaće kostime početkom ljeta koji imaju senzualni modni detalj. Kupaći kostim mora odgovarati mojim razmišljanjima u smislu funkcionalnosti. Kostim mora biti moderan i estetski lijep', ističe Tamara. Marini Tomašević sviđaju se pak više dvodijelni kupaći kostimi prilagođeni ženskoj dobi. 'Bolje se osjećam u dvodijelnom kupaćem kostimu no kada gledam Liscinu kolekciju jednodijelnih vidim da se žena u njima može osjećati samopouzdano i elegantno', kaže Tamara.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader