Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Sandra Bagarić u crvenom od glave do pete prošetala gradom

Autor A.S.
Autor A.S.

U boji ljubavi

Izvor: Robert Gašpert

Operna pjevačica, 45-godišnja Sandra Bagarić jedna je od onih žena koje kao da su otkrile recept protiv starenja. Iako je prošle godine obilježila 25 godina karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija, na njezinom izgledu se to ne vidi, a pogotovo kada odijene modnu kombinaciju koja jednostavno pršti mladošću. 

Izvor: Robert Gašpert

Naše kamere zabilježile su šetnju operne pjevačice gradom i top u društvu supruga. Za šetnju zagrebačkom špicom, Sandra je odabrala crvenu kombinaciju od glave do pete. Pjevačica je stylish kombinaciju upotpunila smeđom kockastom torbom i lagano valovitom kosom. No, jedan detalj lako zapne za oko - crvena ruža koja viri iz spomenute torbe. Izgleda kako njezin suprug, Darko Domitrović, ni nakon 22 godine braka ne zaboravlja na romantiku. 

Izvor: Robert Gašpert

Svakako, osim supruga, za njezinu sreću zaslužna je i njezina obitelj - 19-godišnji Marko i 14-godišnji Lovro. Svojedobno je Sandra otkrila i tajnu svoje mladosti: 'Danas više ulažem u tjelesnu kondiciju, kvalitetu života, slobodnog vremena, prehrambenih namirnica. Ljepota i zdravlje dolaze iznutra te pazim što unosim u sebe vizualno, slušno, rješavam se ružnih misli. Nekada sam rasipala energiju, danas je ipak znam racionalizirati'.

Izvor: Robert Gašpert

Najčitanije

Najnovije

loader